TERMİNAL KÖPRÜSÜ İHALEYE ÇIKIYOR


Açıklama: AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünün, İnebolu Şehirlerarası Otobüs Terminali ile İmam Hatip Lisesi arasında köprü yapımı için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını açıkladı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 19 Ağustos 2017
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 14:40
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1031


AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünün, İnebolu Şehirlerarası Otobüs Terminali ile İmam Hatip Lisesi arasında köprü yapımı için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını açıkladı.

Yol ve köprü çalışmalarının tamamlanmasının ardından Abdurrahmanpaşa Caddesi ile Şehit Er Rahmi Yılmazer Caddesi'nde tek yönlü trafik düzenine geçildiğini ifade eden Karamehmetoğlu, "Karayolları Bölge Müdürlüğümüze bir an önce bu iki cadde arasında bir köprü yapımı için talebimizi iletmiştik. Köprünün projesi daha önce hazırlanmıştı. Projenin ihaleye çıkartılması için Genel Müdürlük onayına gönderildi. Onayın verilmesinin ardından ihaleye çıkılacak" dedi.

KAVŞAKLI ÇİFTE KÖPRÜ YAPILACAK

İki cadde arasında bağlantıyı sağlamak için dere üzerine yapılacak gidiş ve geliş köprülerinin genişliğinin 41 metre olacağını dile getiren Karamehmetoğlu, ihalenin bir önce gerçekleşmesini beklediklerini kaydetti.

Terminal ile İmam Hatip Lisesi arasında yapılacak köprünün üzerinde kavşak bulunacağı da öğrenildi.