BAYRAM MÜJDESİ: SÖZLEŞME İMZALANDI


Açıklama: Karayolları Genel Müdürlüğünce 12 Temmuz'da gerçekleştirilen Kastamonu-İnebolu yolu ihalesi kesinleşti. İhaleyi 1 milyar 389 milyon 728 bin TL bedelle kazanan Cengiz İnşaat-Özaltın İnşaat konsorsiyumu ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında sözleşme imzalandı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 31 Ağustos 2017
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 11:36
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1046


Karayolları Genel Müdürlüğünce 12 Temmuz'da gerçekleştirilen Kastamonu-İnebolu yolu ihalesi kesinleşti. İhaleyi 1 milyar 389 milyon 728 bin TL bedelle kazanan Cengiz İnşaat-Özaltın İnşaat konsorsiyumu ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında sözleşme imzalandı.

Sözleşmenin imzalanmasıyla artık İnebolu-Kastamonu yolu projesinin önünde hiçbir engel kalmadı.

İnebolu-Kastamonu arasını 72 kilometreye düşürecek projeyi üstlenen Cengiz İnşaat-Özaltın İnşaat konsorsiyumuna bayramdan sonra yer teslimi yapılacağı ve şantiye kurma çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

PROJEDE NELER VAR?

İnebolu-Kastamonu arasını 72 kilometreye düşürecek proje kapsamında tünel, köprü, toprak işleri, sanat yapıları, temel, bitümlü sıcak karışım kaplama asfalt ve benzeri işler yapılacak.

Ağlı ilçesi yol ayrımı ile İnebolu arasındaki 38 kilometrelik kesimi kapsayan projede 5’er tüp tünel, 6 köprü ve 9 kavşak yer alıyor.