MİLLİ EĞİTİM'DE YÖNETİCİ ATAMALARI


Açıklama: İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul ve kurumlarda müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı atama sonuçlarını açıkladı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 08 Eylül 2017
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 18:41
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1049


İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul ve kurumlarda müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı atama sonuçlarını açıkladı.

İnebolu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne aynı kurumda müdür yardımcısı olarak görev yapan Sami Ünbaş atandı.

İnebolu Anadolu Lisesi Müdürlüğüne ise Ferudun Çakıroğlu atandı. Çakıroğlu, bir süredir Ticaret Lisesi müdürlüğüne vekalet ediyordu.

Diğer atamalar ise şöyle gerçekleşti:

Sait Fazlıoğlu (Anadolu İHL Müdür Başyardımcısı), Yavuz İzgi (İnebolu Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı), Semra Töredi (Evliya Çelebi MTAL Müdür Başyardımcısı), Bekir Songur (MBÖ İlkokulu Müdür Yardımcısı), Ahmet Özdemir (İbni Sina MTAL Müd. Yard.), Aykut Türüt (9 Haziran İlkokulu Müd. Yard.), Uğur Gümüş (İstiklal Yolu MTAL Müd. Yard.), Yener Şengül (Kabalar İlkokulu Müd. Yard.), Şakir Peker (İnebolu İHL Müd. Yard.), Fatih Yaşar (İHO Müd. Yard.), Kazım Taşpınar (Atabeyli İlkokulu Müd. Yard.), Tuğba Şirin (Evliya Çelebi MTAL Müd. Yard.), Sevgi Erdoğan (Öğretmenevi ve ASO Müd. Yard.), Deniz Anıl Ercelep (Piri Reis MTAL Müd. Yard.), Ahmet Danacı (Mesleki Eğitim Merk. Müd. Yard.), Kürşat Polat (İsmetpaşa MTAL Müd. Yard.), Sema Ulugün (İstiklal Yolu MTAL Müd. Yard.).