CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞKAN BABAŞ'A ÖDÜL


Açıklama: Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "İl Belediyelerinin Sosyal Sorumluluk Projeleri" kategorisinde birinci olan Kastamonu Çocuk Trafik Eğitim Parkuru projesinin ödülünü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 13 Eylül 2017
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 21:43
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1054


Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "İl Belediyelerinin Sosyal Sorumluluk Projeleri" kategorisinde birinci olan Kastamonu Çocuk Trafik Eğitim Parkuru projesinin ödülünü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Ak Parti Belediye Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Çocuk Trafik Eğitim Parkı projesiyle ödüle layık görüldü.

Tahsin Babaş’a ödülü getiren proje 6.998,88 m2’lik bir alanda yer alan Kastamonu Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı; sinyalize kavşak sistemi, yönlendirme ve bilgilendirme imkanı tanıyan düşey işaretlemeleri,  yaya geçitleri ve yol çizgi boyalarını kapsayan yatay işaretlemeleri ile çocukların hem trafik eğitimi alabilecekleri hem de uygulama yaparken eğlenceli zaman geçirebilecekleri bir park olarak hayata geçirilmişti.

Babaş ödülünü Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.