MİLLETVEKİLİ DEMİR'DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI


Açıklama: AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 05 Şubat 2018
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 13:43
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1181


AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu-Kastamonu yolu projesinde yer alan Küre Uzunöz Köyü ile Küre ilçe merkezi arasındaki 3 bin 690 metre uzunluğundaki T2 Tünelinin iki taraftan delinmeye başlandığını açıkladı.

Proje tamamlandığında İnebolu'nun nüfusunun hızla artışa geçeceğini ifade eden Demir, İnebolu Limanı projesine ise yakın zamanda başlanacağını kaydetti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İnebolu'ya yeni bir cezaevi yapılacağını belirten ve kimsenin endişelenmemesini isteyen Milletvekili Demir açıklamasında şunları söyledi:

"Sosyal medyada sürekli gündeme getirilen İnebolu Cezaevi kapanacak denilmesi, Cezaevinde bulunan mahkumların sürekli cezaevi konusunda yazdıkları şikayet mektupları sonucu peyder pey hükümlülerin sayısı azaltılacak ve depreme dayanıksız olan binanın yerine yenisi başka bir araziye yapılacak. Yapılacak yeni cezaevi için gerekli çalışmalar devam ediyor. Özellikle Hakkı Köylü Milletvekilimiz konuya hakim, birlikte takip ediyoruz. Kimse endişelenmesin. Ağır Ceza olan yerde cezaevi mutlaka olur."