ŞOFÖRLER ODASI YÖNETİMİ HATAY YOLUNDA


Açıklama: İnebolu Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet S. Ercankal, başkan vekili Celasin Codur, yönetim kurulu üyesi Mutlu Kıvrak ve genel sekreter Asım Altıkulaç, 14 Mart Çarşamba günü Hatay'da düzenlenecek "Zeytin Dalı Harekatı ve Şanlı Ordumuza Destek" konulu programa katılmak üzere Hatay'a gitti.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 13 Mart 2018
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 21:37
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1225


İnebolu Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet S. Ercankal, başkan vekili Celasin Codur, yönetim kurulu üyesi Mutlu Kıvrak ve genel sekreter Asım Altıkulaç, 14 Mart Çarşamba günü Hatay'da düzenlenecek "Zeytin Dalı Harekatı ve Şanlı Ordumuza Destek" konulu programa katılmak üzere Hatay'a gitti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği'nin işbirliği ve koordinasyonunda 14 Mart Çarşamba günü Hatay'da "Zeytin Dalı Harekatı ve Şanlı Ordumuza Destek" konulu program gerçekleştirilecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik olarak başlattığı ve başarıyla sürdürülen "Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla düzenlenen programa katılmak üzere İnebolu Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet S. Ercankal, başkan vekili Celasin Codur, yönetim kurulu üyesi Mutlu Kıvrak ve genel sekreter Asım Altıkulaç İnebolu'dan yola çıktı.