VATANDAŞLAR İFTARDA DEVLET PROTOKOLÜ GİBİ AĞIRLANACAK


Açıklama: Kaymakam A. Atakan Atasoy, Ramazan boyunca haftanın belli günlerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) destek alan vatandaşlarla iftar sofrasında buluşacak.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 11 Mayıs 2018
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 21:26
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1268


Kaymakam A. Atakan Atasoy, Ramazan boyunca haftanın belli günlerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) destek alan vatandaşlarla iftar sofrasında buluşacak.

İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenecek iftar programına davet edilen vatandaşların evlerinden araçlarla alınacağını belirten Kaymakam Atasoy, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızda dosyası bulunan ve destek verilen vatandaşlarımızın bir çoğu belki de hayatlarında ilk kez Öğretmenevi'ne gelmiş olacaklar. Onları aileleriyle birlikte evlerinden araçlarla alacağız. Bunun için planlamalarımızı yaptık. Her hafta belli günlerde düzenleyeceğimiz bu iftar programlarına eşim ve kızımla birlikte katılacağım. Bu misafirlerimizi devlet protokolünü ağırlar gibi ağırlayacağız" dedi.

Haftanın en az bir günü de yatılı kalan öğrencilerle iftar programı düzenleyeceğini kaydeden Kaymakam Atasoy, ilk iftar programını ise Ramazan'ın ikinci günü şehit yakınları ve gaziler için İnebolu Öğretmenevi'nde gerçekleştireceklerini ifade etti.

ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI
Kaymakam Atasoy, 13 Mayıs Pazar günü de Anneler Günü dolayısıyla İnebolu Huzurevi'ndeki yaşlıları ve şehit annelerini ziyaret edeceğini belirterek, "Başta şehit annelerimiz olmak üzere İnebolu'da ikamet eden tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum" diye konuştu.