KURUM AMİRLERİYLE TOPLANTI


Açıklama: Kaymakam A. Atakan Atasoy başkanlığında, ilçemizde görev yapan tüm kurum amirleri ile toplantı gerçekleştirildi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 06 Eylül 2018
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 23:17
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1362


Kaymakam A. Atakan Atasoy başkanlığında, ilçemizde görev yapan tüm kurum amirleri ile toplantı gerçekleştirildi.

Kaymakam Atasoy, İnebolu Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, tüm memurların vatandaş odaklı hizmet anlayışını lafta değil özde benimsemesini ve vatandaşlara bunu hissettirerek kaliteli, sürdürülebilir, düzgün, memnuniyet esasına dayalı kamu hizmeti almalarını sağlama noktasında tüm kurum amirleri ve personellerinin azami gayret göstermeleri gerektiğini kaydetti.

Bu konularda tüm görevlilerin üzerine düşüne layıkıyla yerine getirmelerini isteyen Kaymakam Atasoy, ayrıca kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı noktasında gerekli denetimlerin bizzat kurum amirleri tarafından yapılmasını, kurum amirlerinin personellerine bu konuda gerekli bilgilendirmeleri yaparak birlik ve beraberlik duygusu içerisinde personelin motivasyonunu arttırıcı faaliyetlere önem verilmesi gerektiğini ifade etti.

Çalışma saatlerine riayet edilmesi noktasında da uyarılarda bulunan Kaymakam Atasoy, "Vatandaşlarımız kurumlardan kaliteli ve verimli hizmet alabilmeleri için ne gerekiyorsa yapılacaktır" diyerek toplantıyı sonlandırdı.