İNEBOLU TÜRK OCAĞI İSTİKLAL YOLU MÜZESİ İÇİN İHALEYE ÇIKILDI


Açıklama: İl Özel İdaresi, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) desteğiyle yaptırılacak Türk Ocağı İstiklal Yolu Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi için ihale açtı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 08 Mart 2020
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 08:09
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1653


İl Özel İdaresi, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) desteğiyle yaptırılacak Türk Ocağı İstiklal Yolu Müzesi Teşhir ve Tanzim Projesi için ihale açtı.

İnebolu Türk Ocağı binasının "İnebolu Türk Ocağı İstiklal Yolu Müzesi"ne dönüştürülmesi için 20 Mart 2020 tarihinde İl Özel İdaresi Plan ve Proje Müdürlüğü'nde ihale gerçekleştirilecek.

KUZKA'DAN 1.3 MİLYONLUK DESTEK

KUZKA tarafından daha önce ilan edilen 2019 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında İnebolu Türk Ocağı İstiklal Yolu Müzesi Projesi için Kaymakam A. Atakan Atasoy öncülüğünde İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliğince proje hazırlanmıştı.

Toplam maliyeti 3 milyon 826 bin 168 TL olan Türk Ocağı İstiklal Yolu Projesi başarılı bulunarak KUZKA'dan 1 milyon 313 bin 37 TL destek kararı çıkmıştı.

İlçemizin ve İstiklal Yolu'nun tanıtımına büyük katkı sağlaması beklenen projenin sözleşmenin imzalanmasının ardından 7 ayda tamamlanması planlanırken, işin özelliği göz önünde bulundurularak bu çalışmanın bir miktar daha uzun sürebileceği ifade ediliyor.