İNEBOLU'DA 512 KİŞİYE DAHA 1000'ER TL ÖDENECEK


Açıklama: Kaymakam A. Atakan Atasoy, ilçemizde 2. grup 512 haneye daha 1000'er liralık nakdi destek ödemelerinin hak sahiplerine ulaştırılması için bugünden itibaren çalışmalara başlanacağını açıkladı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2020
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 14:38
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1674


Kaymakam A. Atakan Atasoy, ilçemizde 2. grup 512 haneye daha 1000'er liralık nakdi destek ödemelerinin hak sahiplerine ulaştırılması için bugünden itibaren çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında ilk etapta ilçemizde 962 haneye 1000'er TL'lik ödemelerin tamamlandığını belirten Kaymakam Atasoy, "Kıymetli hemşehrilerim. 2. Grup 512 vatandaşımıza 1000 TL yardımı sizlere ulaştırmak için ekiplerimiz bugün çalışmaya başlayacaklardır. Ricam lütfen evinizden çıkmayın ki görevlilerimiz size rahat bir şekilde ulaşsın ve paranızı teslim etsin. Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

RAMAZAN YARDIMLARI DA EVLERE TESLİM EDİLECEK

Kaymakam Atasoy ayrıca, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ilçemiz merkez ve köylerinde 270 vatandaşımıza 350 TL Ramazan yardımı yapılacağını, ödemelerin 20 Nisan Pazartesi gününden itibaren görevliler tarafından evlere teslim edileceğini kaydetti.

"GÜNEŞE ALDANMAYALIM, SOKAĞA ÇIKMAYALIM"

Vatandaşlara evlerinde kalması çağrısında bulunan Kaymakam Atasoy, "Tekrar belirtmek istiyorum. Lütfen güneşli günlere aldanmayalım dışarı çıkmayalım. Rehavete kapılmadan tedbirlere devam, evde kalmaya devam. Emin olun Allah'ın izni ile hep beraber sabırla başaracağız" mesajını paylaştı.