DR.SALİH OSMANOĞLU'NUN EVİ İNEBOLU VAKFI'NA BAĞIŞLANDI


Açıklama: İlçemize unutulmaz hizmetlerde bulunan hayırseverimiz merhum Dr. Salih Osmanoğlu'nun Camikebir Mahallesinde bulunan evi isteği doğrultusunda mirasçıları tarafından kurucusu olduğu İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı'na bağışlandı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2020
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 02:59
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1787


İlçemize unutulmaz hizmetlerde bulunan hayırseverimiz merhum Dr. Salih Osmanoğlu'nun Camikebir Mahallesinde bulunan evi isteği doğrultusunda mirasçıları tarafından kurucusu olduğu İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı'na bağışlandı.

İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı kurucusu ve onursal başkanı Dr. Salih Osmanoğlu, Camikebir Mahallesi Düztarla mevkiinde bulunan evini Vakfa bağışlamak istemişti. 15 Haziran 2019 tarihinde kaybettiğimiz Dr. Salih Osmanoğlu'nun bu isteği mirasçıları tarafından yerine getirildi.

Tapu işlemleri tamamlanarak 1268 metrekare bahçe içindeki 2 katlı ev bahçesi hibe yolu İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı'na devredildi. Binanın misafirhane olarak kullanılmak üzere dizayn edilmesi planlanıyor.

İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esra Söylemezoğlu, yaptığı açıklamada, babası Dr. Salih Osmanoğlu'nun isteği doğrultusunda Vakfa devri gerçekleştirilen evin misafirhane olarak kullanılmasının amaçlandığını belirterek, "Hayırlı olsun, evin anılarıyla yaşamasını ve tüm İnebolu sevdalılarına hizmet etmesini arzu ediyoruz. Babamın çok arzu ettiği bir şeyi yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu taşıyoruz. Sağlıkla, iyi günlerde evin açılışını yapacağımız günlerin heyecanı başladı" dedi.