TÜGVA İNEBOLU TEMSİLCİLİĞİ KURULDU


Açıklama: Ülke genelinde teşkilatlanmasını büyük ölçüde tamamlayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ilçemizde de aynı şekilde teşkilatlanmasını tamamlayarak İlçe Temsilciliğine İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü Karagöl Orman İşletme Şefi Sadık Kemal Çalışkan getirildi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 05 Mart 2021
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 04:06
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1811


Ülke genelinde teşkilatlanmasını büyük ölçüde tamamlayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ilçemizde de aynı şekilde teşkilatlanmasını tamamlayarak İlçe Temsilciliğine İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü Karagöl Orman İşletme Şefi Sadık Kemal Çalışkan getirildi.

İlçemiz gençliği için güzel çalışmalar yapmayı hedefleyen TÜGVA İnebolu Temsilciliği yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara başladı.

TÜGVA İnebolu İlçe Temsilcisi Sadık Kemal Çalışkan, gazetemize yaptığı açıklamada, "Lise, ortaokul ve ilkokullarımızda kitap okuma çalışmaları, Genç Türkiye Kongresi ve Kampları, 40 Hadis Çizimleri, Ayetler Işığında Fotoğraf çekimleri gibi ilçe ve il düzeyinde çalışmalar yapan TÜGVA bundan sonraki dönemde de bu ve bunun gibi yerel ve genel çalışmalarla İnebolu gençliğine hizmet verecektir" dedi.

İnebolu gençlerini TÜGVA'ya üye olmaya ve birlikte çalışmaya davet eden Çalışkan, "İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde faaliyetlerin kısıtlı olması ileriki günlerde inşaallah düzene girecek ve halk içerisinde de faaliyetler başlayacaktır. Özellikle Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokoller ile gençliğe daha da güzel yol gösterecek olan TÜGVA çok önem arz etmektedir" diye konuştu.