Renklerle Dans; BEYHAN TUNOĞLU


Açıklama: Dün bir açılış gerçekleşti.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 07 Ağustos 2021
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 16:02
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1851


Dün bir açılış gerçekleşti.

İnebolu Türk Ocağı İstiklâl Yolu Müzesi, "RENKLERLE DANS" isminin verildiği Kişisel El Sanatları Sergisine ev sahipliği yaptı.

El emeği göz nuru ürünlerini sergileyerek, neler yapılabileceğini herkese  kanıtlayan Beyhan Tunoğlu bizzat gelerek davet etme inceliğinde bulundu, bana da iştirak etmek düştü.

Bu tarz sosyal etkinliklere destek vermek, açılışında bulunmak, sergiyi gezerek emek verilmiş sanat eserleriyle ortaya çıkan gizli yeteneklerin sevincine ortak olmak, en önemlisi ise başarıyı takdir ettiğimizi göstermek gerekiyordu.  

Biz de öyle yaptık.

Vakaların artış gösterdiği süreçte, yoğun sayılabilecek bir katılımla, İnebolu'da kültür ve sanat etkinliklerine ilgi gösterildiğini gözlemledik 

Nurhayat hanımın muhteşem sunumu, Beyhan hanımın tüketen topluma verdiği  üretmekle ilgili mesajlar içeren duygu yüklü konuşması akabinde birbirinden güzel el sanatları görücüye çıktı.

Sergiyi gezenler her eseri hayranlıkla inceledi ve Beyhan Tunoğlu'nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İnsanımız bu tarz etkinliklerin daha sık olması gerektiğini dile getirerek, sosyal projeleri destekleyeceklerinin mesajını verdi.

Uzun yıllar İnebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında yöneticilik yaparak insanlara faydalı hizmetlerde bulunan Beyhan Tunoğlu emeklilik sürecinde de çeşitli el sanatları üreterek boş durmadığını göstermiş oldu.

Dört gün boyunca halka açık olacak bu sergiyi tüm sanatseverlerin ziyaret etmesi gerektiğini düşünüyor, Beyhan hanımı tebrik ediyorum.