İNEBOLU GSK'DAN İSTANBUL GEZİSİ


Açıklama: İnebolu Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) U14 takımı, Kas-Der Genel Başkan Yardımcısı Kubilay Salihvatandaş’ın davetlisi olarak İstanbul’a gitti.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 11 Şubat 2022
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 21:28
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1898


İnebolu Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) U14 takımı, Kas-Der Genel Başkan Yardımcısı Kubilay Salihvatandaş’ın davetlisi olarak İstanbul’a gitti.

Kulüp Başkanı Ahmet Çeçen ve antrenör Bülent Reis’in refakat ettiği U14 takımı, Kas-Der Genel Merkezi tarafından Sancaktepe’de düzenlenen kahvaltı programına konuk oldu.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Kader, Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen ve Kas-Der yönetiminin katıldığı kahvaltıda U14 takımı oyuncularına hediye takdim edildi.

İnebolu GSK kafilesi kahvaltının ardından Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Kader’in makamında ağırlandı. Sporcular daha sonra Sancaktepe Belediyesi Çanakkale Panaroma Müzesi’ni gezerek Çanakkale Zaferi ile ilgili sinevizyon sunumu ile Devlet Tiyatroları’nın sahnelediği “Tıngır Mıngır Ülke” adlı oyunu izledi.

İnebolu GSK Başkanı Ahmet Çeçen, kendilerini öğle yemeğinde de ağırlayan Kas-Der Başkan Yardımcısı Kubilay Salihvatandaş’a Teşekkür belgesi ile hediye takdim etti.

İnebolu GSK kafilesi, Beşiktaş Spor Kulübü’nün davetlisi olarak akşam Vodafone Park Arena Stadyumu’nda Beşiktaş-Antalya maçını izledikten sonra İnebolu’ya döndü.

İNEBOLU GSK’DAN TEŞEKKÜR

İnebolu GSK tarafından gönderilen teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz 14Yaş Futbol Takımını İstanbul Gezisi Programında 06/02/2022 Pazar günü ağırlayarak, gençlerimizin hayatları boyunca unutamayacağı muhteşem bir gün yaşamamıza vesile olan;

Sancaktepe Kaymakamı SayınAhmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcı Sayın Ercan Kader, Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen ve Kas-Der. Baş. Yrd. Kubilay Salihvatandaş, BJK Kabataş Vakfı, BJK Beşiktaş Jimnastik Kulübüne ve ulaşım masraflarını karşılayan İnebolu Belediye Başkanımız Mustafa Huner Özay’a minnettarız teşekkürü arz ederiz.