AHMET ÇEÇEN'DEN İLKER DİLEK'E ZİYARET


Açıklama: İnebolu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çeçen, İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Dr. İlker Dilek’in ev sahipliğinde samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki kulübün spor faaliyetleri konuşuldu.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 25 Şubat 2022
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 22:03
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=1908


İnebolu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çeçen, İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Dr. İlker Dilek’in ev sahipliğinde samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki kulübün spor faaliyetleri konuşuldu.

İstanbul’daki Kastamonu Eğitim Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Ahmet Çeçen tarafından Dr. İlker Dillek’e Kastamonu’daki amatör kulüplere ve İnebolu GSK’ya TEB tarafından gönderilen malzeme yardımları için Teşekkür Belgesi ile Şerife Bacı İstiklal Koşusu forması takdim edildi.

İnebolu GSK Başkanı Ahmet Çeçen, yaptığı açıklamada, İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü’nün U-11’den U-19’a takımına kadar futbol altyapısında 8 takımının bulunduğunu, ayrıca İstanbul liglerinde bir de amatör A futbol takımının yer aldığını söyledi.

150 lisanslı sporcusuyla Türk sporuna hizmet eden kulübün futbol branşı dışında badminton, masa tenisi ve satranç branşlarında faaliyeti bulunduğunu ifade eden Ahmet Çeçen, ayrıca gençlere İngilizce, İtalyanca dil eğitimi gibi eğitim programlarına da ağırlık verildiğini belirtti.

İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü’nü İnebolu’ya davet ettiğini ifade eden Ahmet Çeçen, “Aynı şekilde Başkan Dr. İlker Dilek de İnebolu Gençlik ve Spor Kulübümüzü İstanbul’a davet etti. Bu ziyaretlerin önümüzdeki günlerde yapılması planlandı. Ayrıca U-14 Futbol takımlarının bir özel maç yapması da kararlaştırıldı. Bu tip etkinlikler kulübümüzde parlayan yetenekli futbolcuların kendilerini göstermesine fırsat sağlayacak ve bu şekilde önlerine bazı imkanlar çıkabilecek” diye konuştu.

Ahmet Çeçen, misafirperverliği ve ev sahipliği nedeniyle İlker Dilek’e teşekkür etti.