ÖRTÜLÜ KÖYÜNDEN KAMPANYAYA DESTEK


Açıklama: Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin yaralarını sarmak için depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına ilçemize bağlı Örtülü Köyünden de anlamlı bir destek geldi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 24 Şubat 2023
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 12:15
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=2026


Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin yaralarını sarmak için depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına ilçemize bağlı Örtülü Köyünden de anlamlı bir destek geldi.

Örtülü Köyü Muhtarı Uğur Özdemir, yıkıcı depremin ardından köy halkından 12 bin 550 TL bağış topladı. İlçemizin uzak dağ köylerinden Örtülü’de halkın kampanyaya desteği büyük takdir topladı. Muhtar Uğur Özdemir köy halkının bağışladığı 12 bin 550 lirayı AFAD’ın Ziraat Bankası’ndaki hesabına yatırdı.

Banka dekontunu paylaşan Muhtar Uğur Özdemir, “Deprem felaketi tüm ülkemizi olduğu gibi köyümüzü de yasa boğdu. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla başlatılan yardım kampanyasında bizim de katkımız olsun istedik. Sağolsun köylülerimiz karınca kararınca bağışta bulundu. Kampanyada topladığımız parayı AFAD’ın hesabına yatırdım. Vatanını milletini seven herkesin bu yardımları yapacağına inanıyoruz. Milletimiz bu konuda büyük bir duyarlılık gösteriyor” dedi.