ÇILGIN İNEBOLULU KANOCULAR ÇANAKKALE YOLUNDA


Açıklama: Geçen yıl İstanbul’dan İnebolu’ya kano ile kürek çekerek 480 kilometrelik etabı 15 günde tamamlayan ve 9 Haziran Şeref ve Kahramanlık Günümüzün yıl dönümüne renk katan hemşehrilerimiz Ahmet Ergün ve Keremhan Kara bu sefer de Çanakkale yolculuğuna çıkıyor.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 09 Mart 2023
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 08:59
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=2031


Geçen yıl İstanbul’dan İnebolu’ya kano ile kürek çekerek 480 kilometrelik etabı 15 günde tamamlayan ve 9 Haziran Şeref ve Kahramanlık Günümüzün yıl dönümüne renk katan hemşehrilerimiz Ahmet Ergün ve Keremhan Kara bu sefer de Çanakkale yolculuğuna çıkıyor.

MNG Airlines sponsorluğunda Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla İstanbul’dan Çanakkale Şehitliğine kürek çekerek varmayı planlayan kanocularımız 11 Mart Cumartesi günü Küçükçekmece sahilinden denize açılacak.

Çılgın kanocular 300 kilometrelik yolculuğu 7 günde tamamlamayı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünde Çanakkale Şehitler Abidesi’ne ulaşmayı hedefliyor.

Geçen yıl 9 Haziran’da tüm olumsuzluklara rağmen İstanbul’dan İnebolu’ya kano ile gelerek Milli Mücadele ruhunu yeniden canlandıran genç sporcularımıza Çanakkale yolculuğunda başarılar dileriz.