EMRE'DEN ACI HABER GELDİ


Açıklama: İlçemiz Boyranaltı mevkiinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan ve bir süre baygın halde sulardan çıkartılan lise öğrencisi hayatını kaybetti.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 19 Ağustos 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 17:16
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=495


İlçemiz Boyranaltı mevkiinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan ve bir süre baygın halde sulardan çıkartılan lise öğrencisi hayıtını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, babası İsa Saygı ve kardeşleriyle birlikte denize gire Emre Saygı (16) bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.

Denizde gözden kaybolan Emre’ye yardım etmek isteyen vatandaşların çabası sonuç vermeyince yetkililerden yardım istendi.

Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve İnebolu Belediyesi ekipleri ile 112 Sağlık Ekibi süratle olay yerine intikal etti.

Sahil Güvenlik ve belediye ekipleri botla denizde genci ararken sahilde de sağlık ekipleri müdahaleye hazır bekledi.

Yapılan arama sonunda kıyıya yakın bir yerde baygın halde bulunan gence ilk müdahale sahilde bekleyen acil hekiminin de aralarında bulunduğu sağlık ekiplerince yapıldı.

Daha sonra ambulansla İnebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Saygı, buradaki müdahalenin ardından Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

İlçemiz Çiçekyazı köyünden olan ve İnebolu EML öğrencisi olduğu bildirilen Emre, yolda hayatını kaybetti. Devrekani Devlet Hastanesi'ne götürülen Emre'ye burada yapılan müdahalelerden bir sonuç alınamadı.

Genç yaşta Karadeniz'e kurban giden Emre'ye Allah'tan rahmet, ailesine bağşağlığı dileriz.