KAYMAKAMIMIZ ATASOY'DAN ZİYARET


Açıklama: Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, “Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma İstiklal Yolu Yürüyüşü”nde görev yaparken fotoğraf çekmek için çıktığı duvardan düşerek kaza geçiren gazetemiz sahibi Kadir Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 22 Şubat 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 10:34
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=849


Kaymakamımız Abdullah Atakan Atasoy, “Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma İstiklal Yolu Yürüyüşü”nde görev yaparken fotoğraf çekmek için çıktığı duvardan düşerek kaza geçiren gazetemiz sahibi Kadir Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz sahibi Kadir Yıldırım da, nazik ziyareti ve iyi dilekleri için Kaymakam Atasoy’a teşekkür etti.

Kaymakam Atasoy, ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Görevini yaparken İnebolu’nun tanıtımını en güzel şekliyle yapmak ve halkın coşkusunu sergileyebilmek için beton bariyerlerin üzerine çıkarak talihsiz bir kaza geçiren değerli gazeteci dostumuzu ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Düştükten sonra yılmayarak atasözümüzde olduğu gibi düştüğü yerden kalkıp fotoğraf makinesi kırıldığı halde diğer makinesi ile fotoğraf çektiğini ve görevine devam ettiğini gördük. Bu da ayrıca takdir ettiğimiz bir konudur. Güzel haberlerde kazasız belasız hayırlı görevler diliyorum” dedi.