MHP İLÇE KONGRESİ YAPILDI


Açıklama: İnebolu MHP İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 14:14
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=918


İnebolu MHP İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, MHP ilçe başkanlığı görevini iki dönemdir yürüten Mustafa Ateş, aynı göreve yeniden seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan Ateş, arkadaşları ve ilçenin önde gelenleriyle yaptığı istişareler sonucu göreve yeniden talip olduğunu söyledi.

Partide uzun yıllardır görev yaptığını belirten Ateş, "Ben bu partide bir çok seçim geçirdim. Her  türlü görevi alnımın akıyla severek yaptım. Bu çileli yolda ilk günkü adaylık heyecanımı o enerjimi taşıyorum, arkadaşlarımla birlikte bu ilçede MHP'yi ve Türk milliyetçiliğini daha iyi noktaya taşıyacağımıza, daha iyi başarılar dereceler alacağımıza inanıyorum." dedi.

Anayasa değişikliği halk oylamasında İnebolu'da sandıklardan "Evet"  çıkmasını da değerlendiren Ateş, " Referandum sürecinde ilçemizde ve köylerimizde ciddi bir çalışma yaptık. Güzel de bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Anayasa değişikliğinin memleketimize, milletimize, Türk Milliyetçiliğine hayırlar getirmesini Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum." diye konuştu.

MHP eski Kastamonu Milletvekili Emin Çınar da konuşmasında, anayasa değişikliği halkoylamasında partisinin desteği nedeniyle bazı dava arkadaşlarının farklı konuşmalar ortaya koyduğunu belirterek, " Onlar zaten dava arkadaşları değil. Referandum sürecinde görüşümüz ayrı olan arkadaşlarımız mutlaka var. Onlara kızgın mıyız, asla. Onlar bizim insanlarımız. Tercihleri, kararları farklı olabilir. Kabul ettiği müddetçe, ben 3 hilalin altındayım dediği müddetçe, MHP'nin çatısı altında varlığımı sürdüreceğim dediği müddetçe bizim kardeşlerimizdir. Dışarıdan kendi aramıza nifak sokmak isteyen insanlara asla ve kata müsaade etmeyelim. Bunu 1 Kasım seçimlerinde maalesef kazandığımız mevzilerin kaybedilmesine vesile oldular. Bunlar bizim camiamızın insanları değil. Bu harekete hiçbir zaman oy vermeyen, maalesef kendi aramıza nifak sokmak isteyen çevrelerin insanları." ifadesini kullandı.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından tek liste ile yapılan seçimde Mustafa Ateş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şöyle oluştu: Ahmet Gültekin, Ali Delen, Mete Yeni, Eyüp Kara, Çetin Gürel, Zafer Köprülüoğlu, Soner Altıkulaç, Osman Çakılcı, Uğur Eren, Muammer Fatih Gözen, Raşit Karagöz, Ali Kocabıyık, Erhan Çağlar.

Kongreye, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak ve partililer katıldı.