HASTANE İNŞAATINA START VERİLDİ


Açıklama: İhalesi 24 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen, geçen yıl Mayıs ayında da müteahhit firmaya yer teslimi yapılan yeni İnebolu Devlet Hastanesi inşaatına başlandı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 08 Mayıs 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 03:26
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=932


İhalesi 24 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen, geçen yıl Mayıs ayında da müteahhit firmaya yer teslimi yapılan yeni İnebolu Devlet Hastanesi inşaatına başlandı.

Önce ihaleye yapılan itirazlara, ardından da İmar Kanunu 18. madde uygulamasına takılan hastanenin önündeki engeller kaldırıldı.

Kamu İhale Kurumu'nda itirazların sonuçlandırılmasının ardından İnebolu Belediyesi de İmar Kanunu 18. madde uygulamasını gerçekleştirdi.

Müteahhit firmaya yer teslimi yapılmasından tam 1 yıl sonra inşaata başlanarak hastanenin temeline ilk kazma vuruldu.

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, il genel meclis üyeleri Mehmet Kösem ve Özdal Taşçı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Akif Esgel, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çakılcı ve Özlüce Köyü Muhtarı İsmail Erdeniz ile birlikte Musa Köyü mevkisinde yapımına başlanan yeni hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Atasoy ve AK Parti İlçe Başkanı Karamehmetoğlu, yaptıkları açıklamalarda, İnebolu'nun yanı sıra çevre ilçelere de hizmet verecek olan yeni hastanenin 1,5 yıl içerisinde tamamlanıp hizmete sunulmasının planlandığını belirterek, hastaneye katkılarından dolayı işadamı hemşehrimiz Hasan Gürsoy ile Kastamonu Valilileri, Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, Murat Demir, eski milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, eski İstanbul milletvekili hemşehrimiz Dr. Haldun Ertürk ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.