ÇOCUKLARIN TABANCAYLA OYUNU KANLI BİTTİ: 2 ÖLÜ, 1 YARALI


Açıklama: İlçemize bağlı Kabalar Köyünde oynadıkları tabancadan çıkan kurşuna hedef olan 3 çocuktan 2 'i öldü, 1'i yaralandı.
Kategori: İNEBOLU
Eklenme Tarihi: 01 Temmuz 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 02:45
Site: Yeni İnebolu Gazetesi
URL: http://www.inebolugazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=978


İlçemize bağlı Kabalar Köyünde oynadıkları tabancadan çıkan kurşuna hedef olan 3 çocuktan 2 'i öldü, 1'i yaralandı.

Akıllara durgunluk veren olay, Kabalar Köyünde Yavuz Gökgöz'e ait evde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Yavuz Gökgöz'ün oğlu Esat Gökgöz (11) ile yeğenleri İlker (9) ve O.B. (13) birlikte oynadıkları odadan silah sesi duyuldu.

Evdekiler odaya girdiklerinde 3 çocuğu kanlar içerisinde buldu. Köye 112 Acil Sağlık ekibi çağırılırken durumu ağır olan Esat Gökgöz ve İlker Bakır otomobille İnebolu Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yaralı çocuklar Yukarıçaylı Köyü mevkiinde ambulansa nakledildi. Kolundan yaralanan diğer çocuk O.B. ise köye gelen ambulansla Küre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İnebolu Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuklardan göğsünden yaralanan Esat Gökgöz, doktorların 1 saatlik çabasına rağmen hayatını kaybetti. Başından yaralanan İlker Bakır ise Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Küçük İlker de, ameliyata alındığı sırada can verdi.

Kolundan yaralanan O.B. ise Küre Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

OLAY NASIL OLDU

Çocukların büyükannesi Satiye Gökgöz, evde oturdukları sırada çocukların oyun oynadıkları odadan tek el silah sesi geldiğini ve odaya girdiğinde torunlarını kanlar içerisinde bulduğunu anlattı.

TEK KURŞUNLA 3 ÇOCUK VURULDU

Tek silahtan çıkan tek kurşunun 3 çocuğa birden isabet etmesi akıllara durgunluk verdi.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Seydiler ilçesinde ikamet eden Bakır kardeşlerin anne ve babalarının 15 gün önce tedavi için İstanbul'a gittikleri, çocuklarını da İnebolu'nun Kabalar köyündeki dayıları Yavuz Gökgöz'ün evine bıraktıkları öğrenildi.