İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
İNEBOLU KUR'AN KURSU İKİ HAFIZ DAHA YETİŞTİRDİTarih 01 Aralık 2017, 09:39 Editör: Editör

İNEBOLU KUR'AN KURSU İKİ HAFIZ DAHA YETİŞTİRDİ

İnebolu Merkez Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 2 kız öğrenci için icazet töreni düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programda öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler seslendirildi. Programın son bölümüne Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, İl Müftüsü Osman Aydın, İnebolu İlçe Müftüsü Abdullah Bora, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay, Kur'an Kursu Derneği Başkanı Ahmet İşeri de katıldı.

Kaymakam Atasoy, programda yaptığı konuşmada, pırıl pırıl bir nesil yetiştiğini söyledi.

Bundan duyduğu şeref ve mutluluğu ifade eden Kaymakam Atasoy, "Bu çocuklar pırıl pırıl, vatanına, milletine bağlı, sonsuz sadakatle bağlı bir nesildir inşallah. Bu çocuklarda ihanet olmaz. Bu çocuklar, Türkiye Cumhuriyeti devletini en ileri seviyeye götürmek için canlarıyla, başlarıyla çalışabilecek çocuklardır" dedi.

Öğrencileri tebrik eden Atasoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Allah'ın izniyle ülkemize, bu güzel yurdumuza kimse el uzatamayacak. O hain elleri kıracağız. Dil dahi uzatamayacaklar, o dilleri koparacağız. Bunu da çok açık söylüyorum. İnşallah bu güzel nesiller yetişmeye devam edecek. Allah hepinizden razı olsun, böyle güzel nesiller yetiştirdiğiniz için, böyle güzel gelecekler yetiştirdiğiniz için ilçe Kaymakamı olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onları yetiştiren annelerin, babaların ben de ellerinden öpüyorum. Onları tebrik ediyorum. Bu salonu doldurduğunuz için de teşekkür ediyorum. İnebolu'da sizlerle beraber olmaktan, o kadar güzel inançlı insanlarla beraber olmaktan, Allah'ını, dinini, kitabını, peygamberini seven sizlerle beraber olmaktan, sizlerle beraber dua etmekten, sizlerle beraber yaşamaktan çok büyük şeref duyuyorum. Sizler bizlere dua edin ki biz daha iyi, daha gayretli, daha motivasyonlu şekliyle çalışalım. Daha güzel hizmetler edebilelim. Sizlerin hizmetkarı olalım inşallah."

Kaymakam Atasoy, konuşmasının ardından hafızlık eğitimini tamamlayan Dilek Sungur ve Şüheda Çakır'a hafızlık belgelerini verdi.

İl Müftüsü Osman Aydın da konuşmasında, hafızlık eğitimini tamamlayan kız öğrencileri kutlayarak, "Emek veren tüm Kur'an sevdalarını tebrik ediyorum. İnşallah bugün dünden daha iyi olmamıza sebep olan bir gün olur. İnşallah bugün yarınlarımızın bugünden daha iyi olmasına sebep olacak güzelliklerin zihnimizde oluştuğu bir gün olarak hatırlanır. Tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İnebolu İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı İnebolu Şubesi Başkanı Abdullah Bora, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay ve Merkez Kur'an Kursu Derneği Başkanı Ahmet İşeri tarafından hafız kızlara hediyeler takdim edildi.

Programda, Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Fatma Bayraktar Karahan tarafından "Kur'an-ı Kerim ve Hafızlığın Önemi" konulu konferans verildi.

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği program, ikramla sona erdi.


  |  Bu haber 10078 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR Halkımızın ince hiciv ve zengin benzetme kabiliyetlerinin bir tezahürü olan lakaplar, kimseyi rencide etmek ve ya o...

YAZANDAN-YAZDIRANDAN "ALLAH RAZI OLSUN"

YAZANDAN-YAZDIRANDAN Kaç kişinin dikkatini çekiyor acaba?

RAMAZAN BİLİNCİ

RAMAZAN BİLİNCİ “Ey iman edenler, oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi,size de farz kılınmıştır. Umulur ki sakınırsınız”

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK İŞKUR, TYP kapsamında Kastamonu İl Özel İdaresi’nde 5,5 ay süre ile çalıştırılmak üzere 210 personel alımı yapacak....

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125542

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111102

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130050

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116290

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign