İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
MİLLETVEKİLİ DEMİR'DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASITarih 03 Mart 2018, 12:49 Editör: Editör

MİLLETVEKİLİ DEMİR'DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu Cezaevi'nin merakla beklenen son durumu, İnebolu Limanı, İnebolu Balıkçı Barınağı ve sahil tahkimatı ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Kendisi ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özay'ın katıldığı toplantıda İnebolu Cezaevi ile ilgili kendilerinin bilgilendirildiğini belirten Milletvekili Demir bu konudaki son gelişmeleri anlattı.

BAŞKA BİR YER BULUNURSA YENİSİ YAPILACAK, BULUNMAZSA MEVCUT CEZAEVİ GÜÇLENDİRİLECEK

Milletvekili Demir, yeni cezaevi yapımı için Esenyurt Köyü Demirci Mahallesi'nde gösterilen orman arazisinin Adalet Bakanlığı tarafından uygun bulunmadığını söyledi. Milletvekili Demir, "Gösterilen yer kesinlikle uygun değil. Başka bir yer bulunursa yeni bir cezaevi yapacağız. Bulunamaz ise mevcut cezaevini güçlendirme yönü seçilecek. Cezaevi kesinlikle kapatılmayacak. Az bir kapasite düşürülecek ve faaliyetine devam edecek" dedi.

Bakanlık yetkililerinin cezaevi için yeni bir yer araştırılmasını istediklerini aktaran Milletvekili Demir, yeni bir yer bulunup ihale yapılıncaya kadar mevcut cezaevinin kapatılmayacağı bilgisinin kendisine iletildiğini söyledi.

"İNEBOLU'YA YAKIŞIR BİR BALIKÇI BARINAĞI KAZANDIRACAĞIZ"

İnebolu Balıkçı Barınağı ile ilgili de açıklamalarda bulunan  için balıkçılara söz verdiğini ifade eden Milletvekili Demir, "İnebolu Balıkçı Barınağı öncelikli işimiz. Bu konuda balıkçılarımıza benim sözüm var. Bu projede önemli yol kat ettik. Proje ve etüt için ödenek talebi yapıldı. En kısa zamanda bunun ihalesi yapılacak ve İnebolu'yu yakışır bir balıkçı barınağı kazandıracağız" diye konuştu.

İNEBOLU LİMANI MÜJDESİNİ YAKINDA VERECEĞİZ

Milletvekili Demir, 49 yıllığına özelleştirilen ancak Danıştay'ın ihale kapsamındaki diğer gayrimenkuller ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı nedeniyle yargı engeline katılan İnebolu Limanı müjdesini de yakında vereceklerini söyledi. Demir, "Küçük bir kaç işi kaldı. Bu konuyu Sayın Başkanımızla görüştüm. Sayın Başbakanımız 'Ben de takip edeceğim' dedi" ifadelerini kullandı.

SAHİL TAHKİMATI

Deniz tahribatına karşı sahil tahkimatı projesi ile ilgili de bilgi veren Milletvekili Demir şunları söyledi:

"İnebolu sahil tahkimatını kabul ettirdik. Onun için de önümüzdeki günlerde derinlik ölçümleri için ekip gelecek. Abana'da 43 milyonluk sahil tahkimatı için yer teslimi Pazartesi günü yapılacak. Çatalzeytin sahil tahkimatı ihale aşamasında. Doğanyurt sahil tahkimatı proje ve ÇED çalışması devam ediyor. Cide sahil tahkimatı proje çalışması başlıyor inşallah."

Milletvekili Demir, Evrenye Balıkçı Barınağı inşaatının bitme aşamasına geldiğini ve Cide Denizkonak Balıkçı Barınağı inşaatının ekim ayı gibi biteceğini belirterek, sahildeki balıkçı barınaklarının iç temizliği için girişimlerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.



  |  Bu haber 8326 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125668

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111218

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130192

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116420

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign