İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
MİLLETVEKİLİ DEMİR'DEN CHP'Lİ YARKADAŞ'A SERT TEPKİTarih 09 Mart 2018, 18:29 Editör: Editör

MİLLETVEKİLİ DEMİR'DEN CHP'Lİ YARKADAŞ'A SERT TEPKİ

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, geçen hafta İnebolu'da katıldığı Afrin şehidi Arif Demirel'in cenaze töreni öncesi cuma namazı sırasında MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı ile tebessüm ederken tesadüfen çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak eleştiren CHP Milletvekili Barış Yardakaş'a çok sert tepki gösterdi.

Milletvekili Demir, AK Parti İl Başkanlığı tarafından İnebolu'da düzenlenen "Yerel Buluşmalar" programına katıldı.

İnebolu Öğretmenevi'ndeki toplantıda muhtarlara ve STK temsilcilerine hitap eden Demir, fotoğrafa yansıyan tebessümün nedenini açıkladı.

Cuma namazını beklerken yanında oturan MHP İl Başkanı Maşalacı'nın kendisine "Vekilim, sakal yakışmış" dediğini, kendisinin de buna karşılık tebessüm ederek, "Modaya uyduk" şeklinde cevap verdiğini söyledi.

Bu konuşmanın tesadüfen çekilen bir fotoğrafa yansıdığını belirten Demir, "Durum bundan ibaret. O orada fotoğraf olarak tesadüfen alınmış, o fark edilmeyen paylaşımın içinden alan ahlaksızlar bizi karalama kampanyası başlattılar. Bizim Allah'a şükür abdestimizden hiçbir zaman şüphemiz yok. Şehide ve şehit yakınına, gazisine kimlere nasıl davranılacağını çok iyi bilenlerdeniz" dedi.

HDP'li bir milletvekilinin Meclis'te yaptığı konuşmada Afrin'deki operasyon için kullandığı skandal sözleri hatırlatan Demir sözlerini şöyle sürdürdü:

"O hainler, daha önceki gün mecliste Afrin'deki bu operasyonda Türk askeri katliam yapıyor diyen namussuzun yanında duran Cumhuriyet Halk Partisi'dir bu eleştiriyi yapanlar. Barış Yarkadaş gibi bir terbiyesizin, ahlaksızın milletvekili denmeyecek bu insanın yapması beni hiç üzmedi. Ondan fazlası beklenmez. Ama özellikle beni tanıyan, Kastamonulu olarak beni bilen, gerek İstanbul'da, gerek burada, biz burada siyasi partiyi bir kenara bırakıyoruz. Hiçbir siyasi partilinin hiçbirine bu güne kadar karşısına geçip de tek bir laf etmiş değilim. İşi varsa gel yardımcı olayım diyen biriyim. Beni bilen bilir. Beni üzen Kastamonuluların bunun altına sanki buradan biz Murat Demir'i karalarsak korkar İstanbul'a kaçar, yol açılır düşünceleri. Seçim yaklaşıyor böyle bir garabet var. Ama hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Büyüğümüz, liderimiz bana yol verdiği sürece ben bu Kastamonu'da siyaset yapmaya devam edeceğim. Bunlar bizi yıldıramaz. Tek bir amacım var benim sadece bu memlekete hizmet etmek. Murat Demir'in başka hiçbir amacı olmaz. Murat Demir aldığı maaşın iki katından fazlasını harcıyor. Ben vekil olmayı böyle kendime yol olarak edindim. Bunu da herkes bilir. Ben bu memlekete hizmet etmek için geldim. Bunun için elimden gelen bütün çabayı yapıyorum, diğer arkadaşlarla birlikte yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz."



  |  Bu haber 9306 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER İnebolu Müftülüğüne bağlı Ömer Kabadayı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’de yo...

NURLAR İÇİNDE UYU "CANIM ANNEM"...

NURLAR İÇİNDE UYU Duygularım karmakarışık...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125646

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111198

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130174

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116402

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign