İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
Tarih 08 Haziran 2018, 18:26 Editör: Editör

"SİZE YAPILMIŞ YANLIŞI BANA YAPILMIŞ SAYARIM"

Kaymakam A. Atakan Atasoy ve eşi Özge Atasoy, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan ailelerle 3. kez iftarda bir araya geldi.

İnebolu Öğretmenevi'nde yoğun katılımla geçen iftarda Haki Yılmaz ve Feyzi Uysal'ın sunduğu ilahi dinletisinin ardından Müftü Abdullah Bora tarafından Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Zengin bir menü hazırlanarak gerçekleştirilen iftarda konuşan Kaymakam Atasoy, her hafta 100 aile ile birlikte aynı sofrada iftar açtıklarını söyledi.

Devletin kapısının bütün vatandaşlara olduğu gibi Vakıf yardımı alan ailelere de açık olduğunu ifade eden Kaymakam Atasoy, "Her zaman bir sıkıntınız, bir derdiniz olduğu zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Ulaşılmaz değilim, bana uğradığınız zaman ben yerimde yoksam da sekreterliğime muhakkak not bırakın. Bizzat ben size döneceğim ve sıkıntınızı soracağım. Bundan zerre kadar şüpheniz olmasın. Rabbim devletimize zeval vermesin. Devletimize güç kuvvet versin, bizlere güç kuvvet versin ki biz sizlere daha sağlıklı daha güzel hizmet edebilelim" dedi.

"DUANIZI ESİRGEMEYİN"

Vatandaşlardan dua beklediklerini ifade eden Kaymakam Atasoy sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizlerden ricam bizlerden duanızı esirgemeyin. Bizler gücümüzü makamdan mevkiden almıyoruz, sizlerin rızası ve duasından alıyoruz. Sizlerin rızası ve duası olduğu müddetçe de Allah'ın izniyle hiç kimse bizlere bir şey yapamaz. Bizler derken devletimizi ve yüce Türk milletini kast ediyorum. Allah'ın izniyle bu hainler, bu fırsatçılar hiçbir zaman emellerine ulaşamazlar. Aynı bu sofrada nasıl kenetlenip nasıl omuz omuza verip iftarı açtıysak Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin inşallah. Sizlerle beraber orucumuzu açtık. Bu aile görüntüsüdür. Biz hep beraber bir aileyiz. Ne olursak olalım, hangi konumda olursak olalım burada görev yaptığım sürece devam edecek inşallah. Size yapılmış bir yanlışlığı bana yapılmış sayarım, aynı şekilde tepki de koyarım. Bunu da böyle bilsinler."

İftar programına Vakıf mütevelli heyet üyeleri de katıldı.


  |  Bu haber 5858 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125668

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111218

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130192

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116420

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign