İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
ABDULLAH BAŞKAN'DAN BABA OCAĞINA TAM DESTEKTarih 05 Mayıs 2023, 21:31 Editör: Editör

ABDULLAH BAŞKAN'DAN BABA OCAĞINA TAM DESTEK

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı hemşehrimiz Abdullah Özdemir, doğduğu ve 10 yaşına kadar yaşadığı Doğanyurt’un Kayran köyünde dost ve yakınlarıyla buluşup hasret giderdi.

AK Parti Kastamonu 3. sıra milletvekili adayı Mehmet Umur’un eşlik ettiği Başkan Özdemir, Kastamonu’nun Pınarbaşı, Şenpazar, Cide, Doğanyurt, Abana, Bozkurt ve İnebolu ilçelerine günübirlik ziyarette bulundu.

İlçe ziyaretlerine Pınarbaşı’ndan başlayan Başkan Özdemir, öğleden sonra baba ocağı Doğanyurt’a geldi. Başkan Özdemir ve milletvekili adayı Umur, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Şemsettin Kayıran, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, parti teşkilatı ve ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

İlçe meydanında halka hitap eden Özdemir, Doğanyurt’ta bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

“TOPRAKLARIMIZI, ATALARIMIZI UNUTMUYORUZ”

Bir yıldır Bağcılar Belediye Başkanı olarak görev yaptığını belirten Özdemir, “Özellikle görevimizi yaparken içinden çıktığımız topraklarımızı, atalarımızı, dostlarımızı, büyüklerimizi asla unutmuyoruz. Yapmış olduğumuz bütün çalışmalarımızda memleketimizin mayasının hamurunun gereği olarak her türlü almış olduğumuz kararda sizleri mahcup etmeden sizleri gururlandıracak şekilde yüzlerimizi ağartacak şekilde görev yapmanın sorumluluğunu özellikle üstümüzde hissettiğimizi sizlere bildirmek istiyorum” dedi.

“DOĞANYURTUMUZA YAPILACAK HER ÇALIŞMAYI SONUNA KADAR DESTEKLERİZ”

Doğanyurt’un merkez ve tüm köylerine desteğini ifade eden Özdemir, “Doğanyurt’a bağlı 26 köyümüzden gelen muhtarlarımız, kıymetli komşularımız, Doğanyurtumuzun merkezindeki kıymetli muhtarlarımız, kıymetli komşularımızın, kıymetli teşkilatımızın, kıymetli belediye başkanımızın bu güzide programından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah Bağcılar Belediye Başkanı olarak Doğanyurtumuza, Doğanyurtlumuza yapılacak her çalışmada sonuna kadar desteğimizi hiçbir şekilde esirgemeyeceğimizi de özellikle ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“KAYRAN KÖYÜNDE DOĞDUM, 10 YAŞINA KADAR ORADA YAŞADIM”

Çocukluk yıllarının Kayran’da geçtiğini dile getiren Özdemir, “Ben Doğanyurt’a bağlı Kayran Köyünde doğdum. 10 yaşına kadar orada yaşadım. Sonrasında 93 yılından bu tarafa İstanbul’da ikamet ediyoruz ama kalbimizin en derinliklerinde memleketimizin sevdası her zaman devam ediyor. Bu anlamda inşallah memleketimizi İstanbul’da en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisindeyiz. Bir yıllık süre içerisinde de iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. İstanbul’da Bağcılar Belediye Başkanı olarak bir kardeşiniz olarak her zaman kapımızın sonuna kadar sizlere açık olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum. Telefonumuzun her zaman gece gündüz size açık olduğunu ifade etmek istiyorum. Memleketimize Cide’mize, İlyasbeyimize yapılacak her türlü hizmette yanınızda  olduğumuzu bundan sonraki süreçte de yanınızda olarak bu mücadeleyi hep birlikte yürüteceğimizi ifade ediyorum” dedi.

“KASTAMONULU HEMŞEHRİLERİM MEMLEKETİNİN HER ZAMAN YANINDADIR”

Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirten Özdemir sözlerini şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılını hep beraber idrak ediyoruz. Nasıl 100 yıl önce Şerife Bacıların vermiş olduğu mücadele varsa, nasıl 100 yıl önce Abdurrahman Paşa Lisesindeki gencecik fidanların atalarımızın vermiş olduğu bir mücadele varsa nasıl 100 yıl önce erlerinin tamamının şehit olduğu Ersizlerdere Köyü varsa bugün de Kastamonulu hemşehrilerim aynı şuurla aynı inançla, aynı dirayetle memleketinin her zaman yanındadır. İşte biz Kastamonu evladı olarak bizler de bu duruşu sonuna kadar gösterme gayreti içindeyiz. Ben özellikle ikinci bir kurtuluş mücadelesi vermiş olduğumuz bu günlerde Kastamonulu hemşehrilerimizin de bu mücadelede sapsağlam dimdik hep birlikte omuz omuza kol kola olacağına da yürekten inanıyorum. Bundan 4 sene önce Amerikan Başkanı bazı açıklamalar yaptı. Tayyip Erdoğan fazla ileri gidiyor, Tayyip Erdoğan bölgesel lider olma yolunda adım atıyor. Türkiye’nin Suriye’de ne işi var, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de ne işi var diyen bir Amerikan Başkanı. Başka ne demişti, biz Türkiye’deki dostlarımızla Tayyip Erdoğan'ı devireceğiz. Darbeyle değil, seçimle onu devireceğiz. İşte o seçim geldi. O seçim şu anda sandıklarla 14 Mayıs’ta önümüze geldi. Amerikan Başkanını hedefine ulaştıracak mıyız Doğanyurt? Allah'ın izniyle izin vermeyeceğiz."

Türkiye'nin kardeşlerinin yanında olduğunu dile getiren Özdemir, "Rumeli'de, Balkanlardaki Müslüman kardeşlerimizin de can emniyetinin bekçisi olarak görev yapıyoruz. Biz Orta Asya'daki, Azerbaycan'daki kardeşlerimizin can emniyeti için mücadele ediyoruz. Libya'da emperyalizmin kucağındaki saf masum Müslüman kardeşlerimizin can emniyeti için mücadele ediyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin zorda bırakılmak istenildiğini anlatan Özdemir, "Bugün evet, pazarda bir pahalılık var. Markette bir pahalılık var. Bunu reddedersek kendimizi inkar etmiş oluruz. Kiralarımızı evet ödemekte zorlanıyoruz ama emin olun ki bu zorlukların en büyük sebebi, Türkiye'nin kuşatılmak isteniyor olması. Türkiye'nin ikinci bir bağımsızlık mücadelesini veriyor olması." diye konuştu.

Türkiye'nin AK Parti iktidarları döneminde önemli yol katettiğini vurgulayan Özdemir, "90'lı yılları hepimiz hatırlıyoruz. Çok ilkel bir ülkeydik. 90'lı yıllarda çöp birikintileri, vahşi depolama şeklinde biriktirilir, orada biriken metan gazının patlaması nedeniyle insanlar ölürdü. Çöp dağlarından, susuzluktan ve birçok sıkıntıdan insanların imanı gevremişti. Türkiye'nin altyapı noktasında eksiği kalmadı. Altyapı bitti, milletimizin zenginleşme dönemi başladı. İnşallah bundan sonraki süreçte milletimizin daha refah şekilde yaşamasının zamanı geldi” ifadelerini kullandı.

“MEHMET UMUR’U ANKARA’YA GÖNDERECEĞİZ”

AK Parti milletvekili adayı Mehmet Umur’a destek isteyen Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü:

“AK Partili olsun olmasın   bütün hemşehrilerimizin gelecekle alakalı hizmet alma noktasında her zaman ayrım yapmadan onlara hizmet edecek bir büyüğümüz. İnşallah biz de adam gibi adam olan Mehmet Umur başkanımızı Doğanyurtlu hemşehrilerimiz olarak hep beraber Ankara’ya göndereceğiz.  İlçemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarının giderilmesi adına bizler de kardeş belediyemiz olan Doğanyurt Belediyemize bugüne kadar olduğu gibi desteklerimizi bundan sonra da inşallah devam ettireceğiz. İstanbul siyasetinin etkisini buradaki bir çok dostumuz bilir. İşte o İstanbul siyasetini de aynı zamanda arkasına alan MKYK üyesi olan kıymetli başkanımız bütün bakanlarımızla ilişkisini çok yakinen bildiğimiz başkanımız inşallah Ankara’ya gittikten sonra şöyle bakanlarımızın kollarından tutarak Doğanyurt’a kadar getirecektir. Buranın ne ihtiyacı vardır buranın gelişimi adına neler yapılacaktır iş dünyasından geldiği için kendisi buradaki bütün eksikliklerin yapılması gerekenlerin ne olduğunu iyi bilerek inşallah 26 köyümüze varana kadar Doğanyurtumuzun tamamının ihtiyaçları adına büyük bir mücadeleyi yürütecektir.”


  |  Bu haber 1538 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR Halkımızın ince hiciv ve zengin benzetme kabiliyetlerinin bir tezahürü olan lakaplar, kimseyi rencide etmek ve ya o...

YAZANDAN-YAZDIRANDAN "ALLAH RAZI OLSUN"

YAZANDAN-YAZDIRANDAN Kaç kişinin dikkatini çekiyor acaba?

RAMAZAN BİLİNCİ

RAMAZAN BİLİNCİ “Ey iman edenler, oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi,size de farz kılınmıştır. Umulur ki sakınırsınız”

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK İŞKUR, TYP kapsamında Kastamonu İl Özel İdaresi’nde 5,5 ay süre ile çalıştırılmak üzere 210 personel alımı yapacak....

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125542

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111102

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130052

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116290

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign