İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADITarih 09 Nisan 2024, 15:58 Editör: Editör

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan  Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı  seçilen Engin Uzuner, 5 Nisan Cuma günü İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hayati Coşkun’dan mazbatasını aldıktan sonra  İnebolu Belediyesi hizmet binasına geldi.

Belediye önünde Kuran-ı Kerim okunması, kurban kesimi ve yapılan duanın ardından Belediye Başkanı Engin Uzuner ve MHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Bektaş birer konuşma yaptı.

“MAKAM HEPİNİZİN MAKAMIDIR”

Mazbatayı 10 dakika önce aldığını söyleyen Başkan Uzuner, “Bu mazbata tüm İnebolu halkı adına alınmıştır. Şahsım ve teşkilatım adına değil hepinizin adına almışımdır. Bu kapıdan içeri girdiğiniz zaman İnebolu Belediye Başkanı Milliyetçi Hareket Partilidir ama makam Milliyetçi Hareket Partisi olarak değil hepinizin makamıdır. Her bir siyasi partinin, herkesin makamıdır. Bu böyle biline.” dedi.

“ROZETİMİZİ ÇIKARDIK”

Belediye binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Uzuner, “Rozetimizi çıkardık, İnebolu halkının belediye başkanı olmaya söz verdik. Bu makamda yapılabilecek her türlü hizmet, bu İnebolu için yapılabilecek her türlü çivi çakacak, önerisi olan projesi olan, İnebolu’yu kalkındırmak için bir katkısı olan herkese bu kapı açıktır.” diye konuştu.

“HİÇ KİMSEYE HUSUMETİM YOK”

Belediye Başkanı Engin Uzuner konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çok işimiz var. Vakit kaybedecek zamanımız yok. Sizden tek ricam, gerçekten samimi söylüyorum. İnebolu’yu seviyorsak, yaşanabilir İnebolu istiyorsak geleceğimizi çocuklarımızı düşünüyorsak lütfen şu kapıdan yukarı gelen her zaman her yerde ne iş varsa bana ve ekibime, bana ulaşamıyorsanız 10 tane meclis üyem var, bunların 10’u da asil. Yedek diye düşünmeyin. Onlar bir şekilde bana ulaşır. Yapılabilecek yapmak istediğiniz her ne varsa sizden rica ediyorum, Milliyetçi Hareket Partisinden seçilmiş olabilirim mutlaka bir siyasi partinin temsilcisi olmanız gerekiyor. Bugün itibariyle, gönlümde yatan aslan 3 hilal ama İnebolu’nun, sizlerin belediye başkanıyım. Hiç kimseye husumetim yok, olamaz da. Hakkım varsa benden yana helal olsun, sizden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bir an önce görev teslimi yapıp işlere başlamak zorundayız. Boş vaktimiz yok.”

MHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Bektaş da konuşmasında, “Ben tüm İnebolulu hemşehrilerimize, gönlünü veren vermeyen, destek veren vermeyen tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Engin başkanımıza hep beraber güvendik. Meclis üyelerimize güvendiniz, ilçe başkanımıza güvendiniz. Hepinizden Allah razı olsun, Allah birinizi bin etsin. Üç hilalli sancağımızın yine İnebolu semalarında dalgalanmasına müsaade ettiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Uzuner, konuşmaların ardından makama geçerken Belediye personelleri tarafından alkışlarla karşılandı. Başkan Uzuner’e İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Zeynep Gürel tarafından belediye personelleri adına çiçek takdim edildi. Ardından devir teslim töreni gerçekleşti.

Belediye Başkan Vekili Ali Ünlü tarafından Başkanlık mührü Belediye Başkanı Engin Uzuner’e teslim edildi. Devir teslim törenine MHP İlçe Başkanı Onur Salcı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü, İnebolu Ticaret Odası Başkanı Şakir İşeri, Belediye Meclis Üyeleri Latif Gökçen, Necmi Mankaloğlu, Şevket Camcı, Şennur Çakır , Murat Akkaya , İl Genel Meclis Üyesi Cemil Almış, MHP İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

MEHMET ALİ KÖMÜRCÜ : “HEP BERABER DESTEK VERECEĞİZ”

Devir teslim töreninde hazır bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü de konuşmasında Belediye Başkanı Engin Uzuner’e destek olacaklarını söyledi.

Kömürcü konuşmasında, “Cumhur ittifakı olarak yanınızdayız. Bu İnebolu’yu hep beraber ayağa kaldıracağız. Başkanım parti rozetini çıkardı. İnebolu Belediye Başkanıdır. Biz de bir AK Parti İlçe Başkanı olarak ilçenin başkanı olarak hep beraber destek vereceğiz. Hep beraber huzur içinde yaşayalım. Hizmetleri yapalım beraber, biz de sonuna kadar destek verelim.” dedi.

Belediye Başkanı Uzuner, devir teslim töreninin ardından makamında tebrikleri kabul ederek ziyaretçileriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.



  |  Bu haber 654 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

İNEBOLUSPOR'UN SOL AYAĞIYDI ÖMER ÇINAR...

İNEBOLUSPOR'UN SOL AYAĞIYDI ÖMER ÇINAR... Futbol aşığıydı...

İNEBOLU'DA ORKÖY KREDİSİYLE ORMAN KÖYLÜSÜNE TRAKTÖR VE EKİPMAN DESTEĞİ VERİLDİ

İNEBOLU'DA ORKÖY KREDİSİYLE ORMAN KÖYLÜSÜNE TRAKTÖR VE EKİPMAN DESTEĞİ VERİLDİ Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) köylüye desteği her geçen yıl artarak devam ediyor. OGM 2024 yılı ORKÖY Programı ka...

İNEBOLU TSM, ASM VE 112 ACİL SERVİS BİNASI İHALE EDİLDİ

İNEBOLU TSM, ASM VE 112 ACİL SERVİS BİNASI İHALE EDİLDİ İnebolu’da farklı yerlerde hizmetini sürdüren Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri ile112 Acil Servis ...

KAZANAN İNEBOLU OLUYOR!

KAZANAN İNEBOLU OLUYOR! İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar istiyor, arzuluyor, çalışıyor, çabalıyor ve kurumları harekete geçiriyor...

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125720

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111264

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130244

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116462

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign