İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
AK PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİTarih 08 Mart 2014, 18:59 Editör: Editör

AK PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti'nin İnebolu seçim bürosunun açılışı coşkulu ve kalabalık bir gövde gösterisine dönüştü.

AK Parti Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü'yü Yukarı Çaylı Köyünde karşılayan onlarca araçlık konvoyla karşılayan partililer, daha sonra şehir turu attı.

Cumhuriyet caddesindeki seçim bürosunun açılışında konuşan Hakkı Köylü, AK Parti belediye başkan adayı Mustafa Huner Özay'a destek istedi.

"İNEBOLU'DA BÜYÜK BİR MİTİNG YAPACAĞIZ"

İnebolu'da bir salon toplantısı düzenlemek istediklerini ancak bir salon bulamadıklarını belirten Köylü, "Bulunan salon son anda geri alındı. Yani biz salonda konuşmazsak herhalde konuştuklarımızın bir etkisi olmayacak, biz küçük bir yerde toplanırsak bu etkisiz olacak. Herhalde birileri böyle düşündü. Ama bunun nasıl olduğunu ileride göreceğiz. Bugün burada bir seçim bürosu açılışı yapacağız ama en kısa zamanda da İnebolu'da büyük bir miting yapacağız. Bütün söyleyeceklerimizi o mitingde söyleyeceğiz ve herkes de duyacak inşallah."

Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Kastamonu ve İnebolu'da da merkezi yönetim olarak büyük işler gerçekleştirdiklerini belirten Köylü, 17 ve 24 Aralık operasyonlarının, Türkiye'nin dışarıda itibarını düşürmeye çalışan ve hükümeti devirmeye karar veren paralel yapının girişimi olduğunu söyledi.

Bu girişimlerin sonuçsuz kalacağını belirten Köylü, "Bu millet bu gücü bize verdiği müddetçe Allah'ın izniyle kimse yolumuzdan ne şaşırtabilecek, ne döndürebilecektir. Hiç kimse boşuna heveslenmesin" dedi.

Yerel seçimin tarihi bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Köylü şunları söyledi:

"Bu seçim sıradan bir belediye başkanlığı seçimi değil. Türkiye'de belediye başkanının Ahmet veya Mehmet olması o kadar çok önemli değil. Memlekete hizmet eden herkese saygımız. Ama bu öyle bir seçim ki, öyle bir yere geldi ki, dış dünyaya ve içerideki maşalarına dışarıdaki ajanlara Türkiye'de çökertmeye çalışanlara bir başkaldırı seçimidir. Biz varız, biz Türk milletiyiz, biz ayaktayız, kimse bize ne darbe vurabilir, ne yıkabilir, biz gideceğiz de gideceğiz deme seçimidir. Artık biz silkindik, herkes bizim kim olduğumuz öğrensin. Biz bunun için varız demektir. Ve işte kullanacağınız oylar da bunu ispat edecektir. Başka zamanki seçimlere benzemez. Biz bu seçimde vatandaşın bu başkaldırısını bekliyoruz. Bu başkaldırı dışarıya karşıdır, dış devletlere karşıdır. Dış devletlerin içerideki maşalarına, piyonlarına, ajanlarına karşıdır. Ve aynı zamanda da bunlardan nemalanmak isteyen oy devşirmek isteyenlere karşıdır. Sizlerden bu seçimde işte bunun için oy istiyoruz. Bu seçim Türkiye için çok önemli."

Ben bir salon toplantısı düzenlenmesini istemiştim. Ne yazık ki bir salon bulamadık. Bulunan salon son anda geri alındı. Yani biz salonda konuşmazsak herhalde konuştuklarımızın bir etkisi olmayacak, biz küçük bir yerde toplanırsak bu etkisiz olacak. Herhalde birileri böyle düşündü. Ama bunun nasıl olduğunu ileride göreceğiz. Bugün burada bir seçim bürosu açılışı yapacağız ama en kısa zamanda da İnebolu'da büyük bir miting yapacağız. Bütün söyleyeceklerimizi o mitingde söyleyeceğiz ve herkes de duyacak inşallah.

Türkiye genelinde, Kastamonu'da ve İnebolu'da merkezi yönetim olarak yaptığımız şeyleri aşağı yukarı herkes biliyor, sizler de biliyorsunuz. Ama tabi İnebolu için en önemli şeylerden birisi liman idi, birisi İnebolu-Kastamonu yolu idi. Yolun projesi yapılıyor. En kısa zamanda bu yolu ihale edeceğiz. 70 kilometreye düşüreceğiz. İnşallah limanı özelleştireceğiz ve çok büyüteceğiz. Liman bölgenin limanı olacak. Bu bölgede önemli bir iş adamımız var. Limanı Özelleştirmeden almak istiyor, genişletmek istiyor. Küre madenlerini çalıştırıyor. Bölgede başka bir maden işletmesi daha var, Hanönü'nde. Onlar da bu limanı istiyorlar, genişletmek istiyorlar.

AK Parti'nin İnebolu ve Kastamonu'da çok işler yaptığını söyleyen Köylü, İnebolu Limanı'nın özelleştirilerek büyütüleceğini, Kastamonu-İnebolu karayolunun da tünellerin yapılmasıyla 70 kilometreye düşürüleceğini belirtti.

Açılışta AK Parti İl Başkanı Metin Çelik ve ilçe başkanı İsa Karamehmetoğlu da birer konuşma yaptı.



  |  Bu haber 18986 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125680

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111224

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130198

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116426

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign