İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
GÜLŞEN: İNEBOLU'DA VİTES BÜYÜTELİMTarih 20 Mart 2014, 20:15 Editör: Editör

GÜLŞEN: İNEBOLU'DA VİTES BÜYÜTELİM

GÜLŞEN: İNEBOLU'DA VİTES BÜYÜTMELİYİZ

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, İnebolu'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Yukarıçaylı köyünde 100'ün üzerinde araçla karşılandıktan sonra konvoy eşliğinde ilçe merkezine gelen Gülşen, daha sonra AK Parti'nin Cumhuriyet Caddesi'ndeki seçim bürosuna geçti.

Partililerle bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Gülşen, burada yaptığı konuşmada İnebolu'nun vites büyütmesi için 30 Mart'taki mahalli seçimde AK Parti'nin adayı Mustafa Huner Özay'a destek istedi.

İnebolu halkından yetki istediklerini ifade eden Gülşen şunları söyledi:

"Millet bizim arkamızda dimdik durduğu müddetçe biz Kastamonu'ya, İnebolu'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Gerçekten ufku olan İnebolu'nun yerlisi İnebolu'ya hizmet etme sevdasıyla gönlü bir arkadaşımızla yola çıktık. Emaneten bir başka partiye verdikleri ama İnebolu'ya gerekli hizmetleri yeterince alamadıkları düşük viteste İnebolu'yu 5 yıl boyunca getiren bu partiden emaneti tekrar ehline teslim etmelerini İnebolu'nun vites büyütmesini İnebolululardan rica ediyorum. Vites büyütmek için de Mustafa Huner Özay kardeşime yetki verilmesini, AK Parti kadrolarına, Tayyip Erdoğan kadrolarına yetki vermelerini temenni ediyorum. Bu sadece bir yerel seçim değil. Bu seçim aynı zamanda Türkiye'ye kumpas kuranlara, tuzak kuranlara da bir cevaptır. Bunları biz affetsek millet affetmez. Onlara bir cevap İnebolu'dan Kurtuluş Savaşı'nın lojistik üssünden bir cevap lazım. Yeni Türkiye'nin kuruluşunda da İnebolu eminim gerekli katkıyı verecektir. Başbakanım dünya liderinin arkasında dimdik İnebolu duracaktır. Aynı genel seçimlerde biz yüzde 62 oy aldığımız gibi inşallah İnebolu'dan bir rekor bekliyoruz."

İNEBOLU'YA ÖZEL TOKİ PROJESİ

İnebolu'da TOKİ projesi için arsa sorunu yaşandığını dile getiren Gülşen şöyle konuştu:

"Arsa konusunda belediye bize gerekli katkıyı veremedi. Arsa ürettiğimiz anda tüm dar gelirlileri ev sahibi yapacak projelerimiz olacak İnebolu'da. Çok sayıda ev yapma imkanımız var. TOKİ'nin bize sözü var bu konuda. Özellikle İnebolu'ya yönelik özel bir proje yapacağız. Buranın tarihi dokusuna uygun güzel bir proje yapacağız. Ama arsa konusunda belediye bize katkı veremediği için yapamadık. Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapmak istiyoruz. Bunun için de yetki istiyoruz."

YOLUN MALİYETİ 500 MİLYON LİRA

Kastamonu-İnebolu yolunun 71 kilometreye düşeceğini ve projenin 500 milyon lira maliyeti olduğunu ifade eden Gülşen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yolun maliyeti 500 trilyondan liradan aşağı değil. 25 kilometre tünel var. Limanı büyütüyoruz. 5 milyon ton. Bunun için çok mücadele ettik biliyorsunuz. Filyos varken buraya izin vermiyorlardı. Çok mücadele sonunda oldu. Hamdolsun onun iznini de aldık. Özelleştirme süreci devam ediyor. Bunlar büyük projeler. Kastamonu'nun için de büyük projeler. Aklı olan İnebolu'da yerine yurduna sahip çıksın. Yeni yer alsın. İnebolu'yu kimse tutamayacak önümüzdeki süreçte. 2023 vizyonunda İnebolu bambaşka bir yer olacak. Ama yerel yönetimle de uyumlu çalışmasını istiyoruz. Sağ olsun Belediye Başkanımız bir kere yanımıza 9 Haziran daveti için Kaymakamımızla birlikte geldi. Onun dışında herhalde İnebolu'nun takip edecek bir işi yok diye düşündü. Bizi ne aradı telefonda, ne yanımıza geldi. Geldiğimizde bir şey söylemedi. Dolayısıyla İnebolu'ya birlikte kol kola işlerini takip edeceğimiz belediye başkanı İnebolululardan talebimiz var."

"DÜNYAYA AÇILAN KAPIMIZ"

Gülşen, Kastamonu'nun dünyaya açılan kapısının İnebolu olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"İnebolu Kastamonu'nun dünyaya açılan kapısı dedik. Burası bizim kapımız. İnebolu'nun serbest bölgesi ile çalışma yaptık. Eski bakanımız Zafer Çağlayan beni müsteşar yardımcısına yönlendirdi. Sayın müsteşar yardımcısı limanın ve yolun bitmesiyle birlikte İnebolu bizim için önemli bir lojistik üst olacak dedi ve serbest bölge düşüncemiz var. 98 yılında kapatılan gümrüğü açtık biz burada. Bunlar tesadüf değil. İnebolu'ya gelen bu hizmetler tesadüfen gelen hizmetler değil. Bir emeğin sonucu. Gümrüğü açtık, limanı büyütüyoruz, yolu yapıyoruz İnebolu'yu kimse tutamayacak. Ama biz bunları yaparken hükümet vites büyüttü İnebolu'da. İnebolu uçsun diye uğraşıyor. Bir taraftan el frenini çekip birinci vitese takıp yerel yönetim bu araba zorla giderse tökezler. Onun için yukarıyla uyumlu oraya uyumlu bir arabası olan bu millete uygun arabaya götürecek bir belediye başkanı lazım. Bunlar çok büyük projeler."

AK Parti'ye güvenenlerin daima başı dik gezdiğini söyleyen Gülşen, "Biz de milletten aldığımız güçle gece gündüz millet için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin önünde önemli engeller vardı. Ekonomik meseleler düzeldikten sonra içimizi kemiren, gönüllerimizi yara eden terör belasını çözelim diye gayret ettik. Allah'a hamd ediyoruz, son 1 yıldır şehit haberi gelmiyor. Analarımız ağlamıyor" dedi.

Bu süreçten yurt için ve yurt dışında bazı kesimlerin rahatsız olduğunu ifade eden Gülşen şöyle devam etti:

"2013 yılının mayıs ayında Türkiye'de çok büyük işler oldu. Üçüncü hava alanı ihalesini, üçüncü köprü, nükleer santral ihalelerini yaptık. Cumhuriyet tarihinin en düşük faiz oranları 4,6'ya kadar düştü. Gezi olayları var. Türkiye'de istikrarı bozmak, hükümeti yıpratmak, mümkünse Tayyip Erdoğan'ı devirmek için yapılan gezi olayı. Bahane edilen şey gezi parkındaki o iki tane ağacı yerinden kaldırmak, yerini değiştirmek. Ama olayları yatıştırmak için başbakan yardımcımızla görüşen Taksim platformunun görevlileri üçüncü köprü iptal edilsin, havaalanı, nükleer santral, kanal İstanbul iptal edilsin. Türkiye'yi kalkındıracak ne varsa iptal edilsin diyor. Başbakanımız dik durdu. Bunları iptal etmeyiz, bu ülkenin kalkınmasının önündeki engelleri asla kabul etmeyiz. Milletimiz başbakanımızın arkasında dik durdu. Bu saldırıyı atlattık 17 Aralık sürecine geldik. Bir başka saldırı. 12 yıl boyunca hiç leke kondurulamayan AK Partiye iftiralarla, şantajlarla, montajlarla ses kayıtlarıyla uydurma delillerle bir operasyon yapılmaya kalkılıyor. Süreç devam etmekle beraber şu anda bir tane tutuklu kalmadı."

Milletvekili Gülşen, seçim bürosundaki konuşmasının ardından esnafları ziyaret etti.



  |  Bu haber 9010 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR Halkımızın ince hiciv ve zengin benzetme kabiliyetlerinin bir tezahürü olan lakaplar, kimseyi rencide etmek ve ya o...

YAZANDAN-YAZDIRANDAN "ALLAH RAZI OLSUN"

YAZANDAN-YAZDIRANDAN Kaç kişinin dikkatini çekiyor acaba?

RAMAZAN BİLİNCİ

RAMAZAN BİLİNCİ “Ey iman edenler, oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi,size de farz kılınmıştır. Umulur ki sakınırsınız”

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK İŞKUR, TYP kapsamında Kastamonu İl Özel İdaresi’nde 5,5 ay süre ile çalıştırılmak üzere 210 personel alımı yapacak....

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125542

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111102

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130052

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116290

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign