İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
DEVLET BAHÇELİ İNEBOLU'DATarih 29 Mayıs 2014, 16:18 Editör: Editör

DEVLET BAHÇELİ İNEBOLU'DA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli İnebolu'ya geldi.
1 Haziran Pazar günü belediye başkanlığı seçiminin yenileceği Çatalzeytin ilçesinde mitinge katılmak üzere Kastamonu'ya gelen Bahçeli, partisinin seçimi kazandığı Ağlı ve Küre ilçelerinin ardından İnebolu'yu ziyaret etti.
Bahçeli'yi belediye önünde MHP İlçe Başkanı Mustafa Ateş, Belediye Başkanı Engin Uzuner, partililer ve vatandaşlar karşıladı.
 
Belediye Başkanı Engin Uzuner'i makamında ziyaret eden Bahçeli daha sonra belediye önünde vatandaşlara hitap etti.
 
30 Mart yerel seçimlerinde MHP'nin seçimi kazanması nedeniyle vatandaşlara teşekkür ederek Belediye Başkanı Engin Uzuner ve parti teşkilatını kutlayan Bahçeli'nin konuşması şöyle:
 
"İNEBOLU ÜZERİNDE ÇOK DERİN ÇALIŞTILAR"
 

"Hepinizi sevgi saygıyla selamlıyorum. Bugün başkanlık divanımızın değerli üyeleri, milletvekillerimiz ve merkez yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte İnebolu'ya gelmiş bulunuyoruz. Milli mücadele tarihimizin önemli bir kapısı olan İnebolu'da sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum.

Hepinizin bildiği gibi 30 Mart 2014 pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde İnebolulu vatandaşlarımız tekrar Engin Uzuner beyefendiyi belediye başkanı olarak seçmişlerdir. Zorlu, çetin ve her türlü engellere rağmen vatandaşlarımıza bu aşırı derecede baskıya yapılmak suretiyle bir önceki dönemdeki başarısını gören insanlar tekrar Engin Uzuner beyefendinin belediye başkanı olmasını kaldıramadıkları için İnebolu üzerinde çok derin çalışmalar yapmışlardır. Ancak İnebolu hizmeti görüyor, hizmeti yapanları seviyor ve onlara saygı duyuyor tekrar yüzde 63'e yakın bir oranla Engin Uzuner beyefendiyi belediye başkanı olarak seçiyor. Bu takdire şayan bir durumdur. Bu sebepten dolayı MHP olarak öncelikle İnebolu halkımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. İkinci olarak fedakarlık yaparak belediye başkanı, belediye meclis üyeleriyle bütünleşerek her türlü zorluğu aşarak tekrar İnebolu'da tekrar belediye başkanlığını kazanan bir çalışmanın önemli görevlisi sayılan MHP İnebolu ilçe teşkilatımızın değerli başkan ve yöneticileriyle dava arkadaşlarına da takdirlerimi sunuyorum. Hizmetleriyle takdir toplamış, İnebolu'da gelecek için projelerini devam ettirme arzusu taşıyan hep gelişen bir İnebolu arzulayan ve burada yaşayan insanlarımızın her türlü toplumsal ihtiyacına cevap verebilen bir huzur kenti olarak İnebolu'da yaşanabilir bir kenti inşa etmeye gayret gösteren tekrar seçilerek bu görevin devamını bir kere daha ortaya koyan sayın Engin Uzuner beyefendiye de tebriklerimi ve başarı dileklerimi sunuyorum.

30 Mart seçimleri önemli bir seçim olmuştur. Bu seçim üzerinde çok farklı uygulamalar görülmüştür. İtirazlar beklenmedik şekilde çoğalmıştır. Halktan kazanamayanlar, sandıkta kazanabilmenin, sandıkta kazanamayanların masada kazanması için gayret gösterenlerin sonucu olarak şu an 1 Haziran'da bütün itirazlardan sonra kalan, birleşen bir belediye başkan seçimlerinin programını hep beraber biliyoruz. Kastamonu'da da Çatalzeytin belediyemiz bu seçimle muhatap olmaktadır. İnebolu'ya gelip teşekkürlerimizi, takdirlerimizi ve tebriklerimizi sunarken Çatalzeytin'de bu mücadeleyi veren kardeşlerimizi, Çatalzeytin halkını ziyaret etmek suretiyle inşallah 1 Haziran'da Kastamonu'da yeni bir hediyeyi sizlerden beklediğimi ifade etmek istiyorum."

ÖĞRETMENEVİ'NDE AĞIRLANDI
 
Bahçeli, İnebolu Öğretmenevi'ndeki yemeğin ardından Bozkurt ilçesine geçti.


  |  Bu haber 9860 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR

İNEBOLU'DA LAKABIYLA ANILANLAR Halkımızın ince hiciv ve zengin benzetme kabiliyetlerinin bir tezahürü olan lakaplar, kimseyi rencide etmek ve ya o...

YAZANDAN-YAZDIRANDAN "ALLAH RAZI OLSUN"

YAZANDAN-YAZDIRANDAN Kaç kişinin dikkatini çekiyor acaba?

RAMAZAN BİLİNCİ

RAMAZAN BİLİNCİ “Ey iman edenler, oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi,size de farz kılınmıştır. Umulur ki sakınırsınız”

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK

İNEBOLU ÖZEL İDARE'YE 10 GEÇİCİ PERSONEL ALINACAK İŞKUR, TYP kapsamında Kastamonu İl Özel İdaresi’nde 5,5 ay süre ile çalıştırılmak üzere 210 personel alımı yapacak....

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU "HASAN KURU"

İNEBOLU KAHRAMANLARINDAN GÜLCÜ HÜSEYİN'İN OĞLU İnebolu'da bir döneme damgasını vuran, renkli bir kişilikti O...

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK

KİTAP KURTLARI YARIŞACAK Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kitap Kurdu Yarışması”nın 6’ncısı 28 Nisan 2...

RAMAZAN AYINA ÖZEL "İSRAF" !

RAMAZAN AYINA ÖZEL Allah'ımıza binlerce şükürler olsun ki, Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'e, rahmet-mağfiret ve gü...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125542

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111102

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130050

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116290

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign