İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
MURAT DEMİR'E SAHİL DESTEĞİTarih 19 Şubat 2015, 09:51 Editör: Editör

MURAT DEMİR'E SAHİL DESTEĞİ

İstanbul’da faaliyet gösteren Güven Kepçe firmasının sahibi Cideli sanayici Murat Demir, AK Parti’den Kastamonu milletvekili aday adaylığı başvurusunu dün yaptı.

Demir, başvurusunu yapmaya Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte geldi. Demir'in başvurusunu AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehdi Yenikomşu kabul etti.

Demir, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, “İstanbul’da yaşamama rağmen birçok Kastamonuludan daha çok Kastamonuluyum. Beni 3’üncü sıraya da koysalar, ben partim için o 3-0’ı yakalamak için gece gündüz her şeyi yapabilecek kapasitede biriyim. Şayet Kastamonu’da görev alamazsak İstanbul’a döndüğümüzde hangi mahallede görev verilirse partim için de çalışmaya her zaman hazırım. Ben partim için dönüp mahalle başkanlığı yapmak için bile talibim” dedi.

“İstanbul’da yaklaşık 6 yıllık siyasi bir tecrübemiz var. Kendi memleketime hizmet için bu zor göreve talip olduk” diyen demir, “Bu görev bize verilirse Kastamonu’ya bir vizyon katmak, bir değer katmak ve Kastamonu’nun gelişim noktasında her türlü desteği sunmak için canla başla çalışacağımdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Bu niyetin dışında hiçbir beklentimiz ve düşüncemiz yoktur. Kastamonu’nun daha gelişmiş ve yaşanılabilir bir il olması noktasında çok büyük hizmetlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yapılacak hizmetlere katkı vermek için buradayım ”diye konuştu.

Hem Kastamonu’ya hem de AK Parti’ye bir şeyler sunmak için göreve talip olduklarını ifade eden Demir, şöyle devam etti:

“Bana İstanbul’dan geldi gözüyle bakılmasın. İstanbul’da yaşamama rağmen birçok Kastamonuludan daha çok Kastamonuluyum. Sürekli hedefleri olan biriyim o hedeflere ulaşmak için her türlü çabayı sarf ederim. Biz dava adamıyız. Gönülden Ak Partiliyiz. Ben partim için canını verecek kişilerden biriyim” diyen Demir, sadece sahil şeridinin milletvekili değil Kastamonu’nun milletvekili olacağını söyledi.

Demir, “Kastamonu İstanbul’dan bir aday olduğu herkes şuna çok dikkat etmeli; ben yıllarca şunu takip ettim biz Kastamonuluların İstanbul’la Kastamonu arasında bir bağ olmalıdır. Bu bağıda kuracaklardan en iyi benim. Çünkü sanayiciyim. Kastamonu sanayisi ile de çok işli dışlıyım. Kısacası bizim İstanbul ile Kastamonu arasındaki siyaset ayağında bir bağ kurulması lazımdır. Ben olursam Kastamonu milletvekili olacağım. Bu anlamda sahil kesiminin benim yanımda olmasından ümitlerim üst seviyeye çıkmıştır. Çünkü herkes böyle bir desteği yanında görmek ister. Buda ayaklarımızın daha sağlam yere basmasını sağlıyor”şeklinde konuştu.

Eline projeleri alıp ortaya çıkmış bir siyasetçi olmadığını belirten Demir sözlerini şöyle dürdürdü: “Benim Kastamonu ile ilgili elimde ve kafamda birçok projelerim var. Ben aday adayıyım diye gelip hiç kimseye şu projem var demem. Ama bu siyaset ve bu siyaseti çok iyi anlamak lazımdır. Bugün söylediğiniz bir sözü zamanında yerine getiremezseniz yalancı siyasetçi konumuna düşersiniz. Kastamonu’nun zaten problemleri ve sorunları bellidir. Kastamonu’da yapılacak işlerde bellidir. Ama biz aday olduğumuz noktada ve seçildiğimizde kafamızdaki ve belgelerimizdeki projelerimiz tek tek ortaya çıkacaktır. Kastamonu’nun ilçelerini ve köylerini gecemizi gündüzümüze katarak Kastamonu’ya yapılması gereken her şeyin yanında ve takipçi olacağız. Kısacası halkın emrinde olacağız. Kastamonu’nun hizmetkârı olmaya geliyorum ve bunun içinde hazırız. Ben İstanbul’daki düzenimi bozup geldim. Partim için her şey feda olsun.”



  |  Bu haber 8048 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER İnebolu Müftülüğüne bağlı Ömer Kabadayı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’de yo...

NURLAR İÇİNDE UYU "CANIM ANNEM"...

NURLAR İÇİNDE UYU Duygularım karmakarışık...

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125640

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111194

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130166

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116398

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign