İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
Tarih 01 Temmuz 2016, 15:02 Editör: Editör

"İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ TÜM YATIRIMLARI ALACAKTIR"

AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, ilçemize bir çok yatırım kazandırdıklarını yeni yatırımlar kazandırmaya da devam ettiklerini söyledi.

Bu yatırımlardan biri olan İnebolu Devlet Hastanesi’nin ilçemiz için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Karamehmetoğlu, “Şükürler olsun ki hastanemizin ihalesi yapıldı ve yer teslimi gerçekleşti. Yüklenici firma çalışmalarına ve başladı. İmarla ilgili bir sıkıntı var. İnşallah bu sıkıntı da aşılıp bayram sonu çalışmalar hız kesmeden devam edecek” dedi.

İnebolu Devlet Hastanesi’ne son dönemde 3 uzman doktor atandığını hatırlatan Karamehmetoğlu, “Ortopedi uzmanımız göreve başlamış olup, genel cerrahi ve kadın doğum uzmanlarımız bayram sonrası görevlerine başlayacaklardır” ifadesini kullandı.

Dere ıslah projesinde yarım kalan tensip bendi ve kenar korkulukları ile zeminde hasar gören kısımların ihale edildiğini belirten Karamehmetoğlu, şunları söyledi:

“Dere ıslah projesinden önce kötü görünüme ve kötü bir kokuya neden olan çay Dere ıslahı projesi ile ilçemize yakışır hale gelmiştir. Büyük projeler, büyük işler istikrar ile olur. İlçemiz giriş ve çıkışları tek yön olacak şekilde karayolları tarafından ihalesi yapılan projelerimiz köprülü kavşak çalışması, Öğretmenevi karşısı deniz dolgu çalışması ve karşı yol olarak adlandırdığımız otogar yolunda çalışmalar hızla devam etmektedir. Kısa sürede ilçe halkımızın kullanımına açılacaktır. Ayrıca otogar karşısına yeni bir köprü yapımı ihaleye çıkartılmıştır. Adliye sarayımızı yatırım programına aldırdık, çok yakında ihalesi gerçekleşecek.”

Yatırımların sadece ilçe merkezinde değil köylerde de aynı şekilde devam ettiğini ifade eden Karamehmetoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yatırımlarımız sadece ilçe merkezinde değil köylerimizde aynı şekilde devam etmektedir. Bu yıl bir çok köyümüzde su depoları yapılmıştır. Bazı köylerimizde su isale hatları yenilenmiştir. Ve yine bazı köylerimizde yeni depo yapımları için ihaleye çıkartılmıştır. Köy yollarımızda tamir çalışmaları yaptık. Bayram sonu inşallah tamir çalışmaları biten köy yollarımızın 2. kat asfaltını da atacağız. Bir çok köyümüzde beton parke çalışması yaptık. Destek sizden hizmet bizden. Durmayacağız, ilçemiz için hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah bayramdan sonra sizlere yeni müjdeler vereceğiz. Her zaman partimize en iyi şekilde destek veren ilçemiz hak ettiği tüm yatırımları alacaktır, bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu vesile ile içinde bulunduğumuz Ramazan-ı Şerif ayınızı ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Kazasız, belasız, sağlıklı, mutlu bir şekilde sevdikleriniz ile güzel ve hayırlı bir bayram geçirmenizi yüce mevlamdan niyaz ediyorum.”



  |  Bu haber 6936 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER İnebolu Müftülüğüne bağlı Ömer Kabadayı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’de yo...

NURLAR İÇİNDE UYU "CANIM ANNEM"...

NURLAR İÇİNDE UYU Duygularım karmakarışık...

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125634

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111186

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130158

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116384

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign