İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
DEMİR, UZUNER'İ CEVAPLADITarih 07 Temmuz 2017, 21:32 Editör: Editör

DEMİR, UZUNER'İ CEVAPLADI

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Engin Uzuner'in yaptığı basın açıklamasında kendisine yönelik iddia ve suçlamalara, yeni bir açıklamayla cevap verdi.

Milletvekili Demir, Danıştay'ın İnebolu Limanı işletme hakkının 49 yıllığına devri için verdiği yürütme durdurma kararı sonrası yaptığı ilk açıklamada, bu durumdan sorumlu tuttuğu Belediye Başkanı Uzuner'e sert sözlerle yüklenmişti. Başkan Uzuner de MHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, limanın özelleştirmesine değil, imar planına karşı Danıştay'da dava açtıklarını açıklayıp, Milletvekili Demir'in hangi üniversiteden mezun olduğunu merak ettiğini söyleyerek bazı sorular sormuş ve iddialarda bulunmuştu.

Gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Milletvekili Demir, Başkan Uzuner'in kendisine yönelttiği sorulara cevap verdi, iddialarını ispata davet etti.

DİPLOMA SORUSUNA CEVAP

Başkan Uzuner'in son açıklamasında kendisine sorular sorduğunu, yaptığı açıklamada da insanları tatmin edici tek bir şeyin olmadığını söyleyen Demir, üniversite mezunu olup olmadığı sorusuna şu cevabı verdi:

"Demiş ki, 'Sayın Vekil ne mezunusunuz.' Sayın Vekil bir kere hayat okulu mezunu. 1983 yılında 11 yaşında Denizkonak İlkokulundan mezun oldum. Sayın Başkan burayı iyi anlasın. Aynı yıl 1983 Kasım ayında da İstanbul'da üniversiteye başladım. 34 yıllık ticari hayatımda bir çok üniversiteyi bitirdim ben. Ne demek istediğimi anlamıştır. Hayatın içinden gelen biriyim. Benim eğitimimi sorgulayacağına o kendini sorgulasın. Eğer eğitim bir diplomadan ibaretse o diplomamız var. Çok arzu ediyorsa gelir kendisine veririz diplomalarımızı. Veyahut da gider isteği yerden bulur buluşturur. Aklı sıra Murat Demir'e kamuoyunda nasıl çamur atarım, nasıl yaralarım diye ortaya çıkıyorsa yanılıyor. Kaldı ki milletvekili olmak için de ilkokul veya okuryazar olmanın yeterli olduğunu da herhalde bilmiyor. Ben İşletme mezunuyum."

"ŞİRKETİME DİL UZATMANIN FATURASINI HUKUK KARŞISINDA VERECEK"

Başkan Uzuner'in daha önceki açıklamalarında sahibi bulunduğu Güven Kepçe'nin belediyelere iş yaptığı şeklinde iddialarda bulunduğunu söyleyen Demir şunları söyledi:

"Ben önceki yayınlarını, kendi yaptığı açıklamalarını emin olun dinlememiştim. Çünkü polemik olsun istemedim. Güven Kepçe'ye benim firmama dil uzatmış. Ben daha farklı şeyler söylerim ama şu andaki Yenikapı ruhunu göz önünde bulundurarak Sayın Bahçeli'ye olan saygımdan ve şu anda ilerleyen güzel süreçten dolayı ona fazla bir şey söylemek istemiyorum. Güven Kepçe 1983 yılında 3 kardeş tarafından kurulmuş bir firma. O kurucuların bir tanesi de benim. 1983 yılında çırak olarak başladığım bu firmayı bugüne getiren ve şu anda dünyada sektöründe ilk sırada yer alan bir firma. Ürettiği ürünlerin dünyada marka haline gelmesini sağlayan Murat Demir, tasarımlarını yapan Murat Demir, patentleri için mücadelesini ve alan 3 kardeş ve bunların başında da yine Murat Demir. Bu bahsettiğim firma yılda 30-40 milyon dolar arası yurt dışına ihracat yapan bir firma. Hayatı boyunca belediyelerle bir tek çizik fatura bile işi olmamıştır. Ama belediyelere, Cide, Araç, Doğanyurt, Azdavay, Abana bir çok belediyeye bağış anlamında çok ciddi katkıları olmuştur. Benim şirketime dil uzatmanın faturasını hukuk karşısında verecek. Kendisi bu şirketin belediyelere iş yaptığını söylüyor. Ben de kendisini bu iddiasını ispata davet ediyorum. Bunu ispatlayacaksın. Bana dil uzatabilirsin ama benim şirketime asla dil uzatamazsın. Ayrıca kişilik haklarıma saldırmasına da hukuki olarak süreci başlattım. Diğer vatandaşların internet sitelerinde erişimi engelleme kararını aldırdım. Bunlarla alakalı hızlı bir şekilde hareket ediyoruz. Benim kişiliğime saldırdığı her konu hakkında da onu ispata davet ediyorum, ispat edemediği zaman hukuk karşısında bunların cevabını verecektir."

DENİZKONAK BALIKÇI BARINAĞI

Cide Denizkonak Köyüne yapılan balıkçı barınağı için Başkan Uzuner'in "Balıkçısı olmayan köye barınak yaptırıyor, Kastamonu'yu ihanet ediyor" suçlamasına da cevap veren Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim köyüme yapılan balıkçı barınağı ile ilgili bir laf etmiş. Diyor ki 'Kendi köyüne balıkçı barınağı yaptırıyor, 8 milyon para harcatıyor, Evrenye'deki balıkçı barınağı 12 milyon, bunları böyle yapacağına üzerine şu kadar daha para ilave edilsin de İnebolu Limanını devlete yaptırın. Boşu boşuna oraya para harcayıp hiç balıkçısı olmayan köye balıkçı barınağı yaptırıp memlekete ihanet ediyor' dedi. Bu balıkçı barınağı 17 köye hitap edecek ve bu balıkçı barınağı Denizkonak, Uğurlu ve Çamaltı köylerinin ismini taşıyor. Sadece bu 3 köyde 29 tane kayıtlı balıkçı var. Acaba bu bilgiyi kimden aldı. Çok merak ediyorsa gelsin, Balıkçı Barınağındaki balıkçıların belgelerini alsın. Kaldı ki kendi ilçesindeki balıkçılarla bir sohbet etsin, desin ki Doğanyurt ile Cide arasında balık sezonu geldiği zaman o bölgedeki balıkçı barınağı size ne katkı sağlar, sizin için ne avantajı olur, size ne getirir, ne götürür diye sorsun da öğrensin. İhtiyaç olduğunu, ne kadar önemli olduğunu yapıldıktan sonra insanlar daha çok anlar. Kaldı ki Cide-Doğanyurt arası 35 mil. Bu bölgede bir tane barınak yok. Ama Doğanyurt-İnebolu arası 27 mil, bu 27 milde tam 4 tane balıkçı barınağı var, bir de liman var."

"800 BİN LİRA KİRA BEDELİNE Mİ İNEBOLU'YU FEDA EDİYORSUN"

Açıklamasında, Başkan Uzuner'in yeni bir dava açtığını söylemediğini dile getiren Milletvekili Demir, "Kendini çok akıllı zannediyor. Sadece şunu söyledim. Açtığın davalardan feragat ettiğini söylemişsin ve bunu belgelemişsin. Ama dedim ki, bu belgeyi Danıştay'a göndermemişsin. Niye bunu böyle yaptın diyorum. Amacımız bu limanı büyütmek değil mi. Senin limandan beklentilerin var, tabii ki taleplerin olacak, Belediye Başkanısın, doğaldır. Ama ben olsam şunu yaparım. Bırak yatırımcı alsın, önce bir başlasın. Ondan sonra gel de ki vekillere, arkadaşlar bu adam burada yatırıma başladı, benim şu ihtiyacım var, bunu nasıl alırız. İnebolu'ya nasıl bir katkı sağlarız, bana yardımcı olun de, bakalım biz ne yapıyoruz. Bu anlamda maalesef böyle bir düşüncesi de yok. Ama İnebolu'nun da Kastamonu'nun da gelişmesi bu limana bağlı. Kendisi zaten itiraf ediyor. Ben bu limanın özelleşmesini istemiyorum diyor. Söylemlerinde var bu. Sen bunu zaten kendin itiraf ediyorsun yaptıklarınla. O zaman bırak özelleşmesin kalsın. Peki sen senede alacağın 1 milyon ya da 800 bin lira gibi bir kira bedeline mi İnebolu'yu feda ediyorsun."

"BALIKÇILARA ŞEREF SÖZÜ VERDİM"

Başkan Uzuner'in 1 milyon lira verilmesi halinde balıkçıların barınağını yapacağını söylediğini dile getiren Milletvekili Demir, "Biz bu maddenin  içine 3 milyon lira koydurduk. Sen 1 milyon dedin biz 3 milyon dedik. Hatta ve hatta eksik kalırsa geri kalan kısmını tamamlattırırım ve bu barınağı bitirteceğim diye ben balıkçılara şeref sözü verdim. Ben bir şey demeyeceğim, bu yorumların tamamını halka bırakıyorum, halkımız değerlendirsin" diye konuştu.

İNEBOLU-KASTAMONU YOLU

Milletvekili Demir, İnebolu-Kastamonu yolu projesinin kamulaştırma sorunu nedeniyle askıya alındığını açıklayan Başkan Uzuner'e tepkisini de şu sözlerle ifade etti:

"Bir açıklaması da, İnebolu Limanı durdurulurken, İnebolu-Kastamonu yolunun da kamulaştırmadan dolayı ihalesinin askıya alındığını, durdurulduğunu kendisi söyledi. Neye dayanarak söyledin Başkan. Elinde bir argüman yok, hiçbir şey yok. Bu da bir yalan. İnebolu yolunda hiçbir şekilde duruş yok. İhale sürecinin önemli bir kısmı tamamlandı. Hiçbir itirazla karşı karşıya gelinmedi. İnşallah 12 Temmuz'da da  6 tane  firma belirlendi. Bu konsorsiyumlardan bir tanesi bu ihale sonuçlanmış olacak. Zaten kamulaştırma 1 yıldan beri devam ediyormuş. Bölge müdürümüzden aldığımız bilgi bu. Bu yolda kamulaştırmayla alakalı duracak hiçbir sıkıntı yok."

"BU MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ"

Belediye Başkanı Uzuner'in "Özelleştirmeye karşı çıksaydık limanı vermezdik" sözünü de eleştiren Milletvekili Demir şunları söyledi:

"Bu makamlar mevkiler gelip geçici. Biz milletvekiliyiz yarın bizim ne olacağımız belli değil. Sen Belediye Başkanısın, bugün varsın yarın ne olacağımız belli değil. Kaldı ki bir örneğimiz var, Abana Belediye Başkanımız bir rahatsızlığından dolayı 5 ay içerisinde rahmetli oldu. O yüzden hiçbir şeyin sahibi sen değilsin. Kaldı ki o limanın sahibinin de devlet olduğunu sen unutup gidiyorsun. Devlet sana o limanın işletmeciliğini verdiyse o şekilde almasını da bilir. Sahiplenemezsin. Gel arkadaş ben zaten buranın devrini veriyorum. Yatırımda da ne yapılacak, gel arkadaşlar vekiller, şu anda oturalım, konuşalım, ben şunu istiyorum, bunu istiyorum, bizimle konuş bunu. Kastamonu Milletvekillerine gel. Biz insan yemiyoruz. Biz tam tersine iş için gelen tüm Belediye Başkanlarımıza, bana talep için gelen hiç kimseye sen hangi partilisin, senin görüşün ne diye kimseye sormadım. Bana Allah için gelen herkesi ben bir olarak kabul ettim. Görüşü benim için hiçbir şey ifade etmez. Kastamonu'nun hiçbir ilçesi bizim için ayrı bir ilçe değil. Kaldı ki benim MHP'ye karşı saygım var. Ama sen burada farklı yöne gidiyorsun. Bunu il başkanına da söyledim. Benim derdim sana bir şey söylemek değil. Ama sen açıklamalarını usturuplu şekilde yap. İnsanlara çamur atarak yapma. Sen kendi kendini bitirirsin. Beni bilen biliyor, tanıyan da tanıyor. Sen benim neyimle uğraşıyorsun. Bulmuşsun kendine birilerini, ben onlara sosyal medya fareleri diyorum, parayla kendilerini satanlar, kim parayı verirse o tarafa dönenler var maalesef. Onlar Kastamonu'da. Seçim döneminde yanımda dolaştı, en son benden danışmanlık talep etti. Ben de danışmanlıkla alakalı bir şey bilmiyorum, şu anda seni danışman yapamam dedim, cebine de parayı koydum, yanımda dolaştı hakkı kalmasın diye, ondan sonra yolumuz ayrıldı. Ama şimdi birileri onu kiralıyor, Kastamonu'da parayı veriyor, aklı sıra bana saldırıyor. Öbür taraftan şimdi gördüğüm kadarıyla herhalde Engin bey yapıyor. Canları sağ olsun, önemli değil. Ama her halükarda ben 2019'a kadar vekilim. 2019'a kadar da elimden gelen her şeyi yapacağım."

"BEN KİMSEYİ ARKADAN VURMAM"

Engin Uzuner ile uzaktan yakından şahsi hiçbir problemi olmadığını belirten Demir, "Ama sadece dürüst olalım. İnsanlara benim konuşmam üzerinden cevap vermesini beklerdim. Kimse kimseyi karalayamaz. Ama benim elime o kadar çok dosya, o kadar çok bilgi ulaşıyor ki Engin Bey hakkında. Eğer ben onları her gün sosyal medyada yayınlamaya başlasam Engin Bey sokağa çıkamaz. Ama ben öyle değilim. Ben gelenlerin bir çoğunu silip atıyorum, bir kısmını koyuyorum bir kenara. Ama emin olun o kadar çok bana mail, mesaj atıyorlar ki ama ben kimseyi arkadan vurmam, kimsenin kişilik haklarına kesinlikle saldırmam. Bana da yakışmaz, AK Parti'ye de yakışmaz" dedi.

"KONUYU CUMHURBAŞKANIMIZA TAŞIYACAĞIM"

Milletvekili Demir, Danıştay'dan henüz karar çıkmadığını, tedbir olarak yürütmeyi durdurma kararı alındığını dile getirerek, "Bununla alakalı Hakkı Köylü ile birlikte Danıştay'da devam ediyor görüşmelerimiz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kaldı ki, olmadı tekrar ihaleye çıkartılacak. Bu konuyu ben şimdi Sayın Cumhurbaşkanımıza da taşıyacağım. 15 Temmuz'da inşallah Meclis açılıyor. O gün Sayın Cumhurbaşkanımıza bir dosya ulaştıracağım bu konuyla alakalı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bu konuyla ilgilenmesi hakkında ricacı olacağız. Kaldı ki burayı yapılıyor biliyor. Sayın Başbakanımıza ve Maliye Bakanımıza konu iletildi" diye konuştu.

"LİMAN ETİBAKIR'DA"

Limanın Belediyeye devredildiği iddiasını yalanlayan Milletvekili Demir, "Limanı Belediyenin alması veya orada herhangi bir işlem yapması mümkün değil. Bu da zaten kendisine yazılı olarak belirtildi. Şu an liman Etibakır'da. Ecri misil ödeyerek işletmeye devam edecek" ifadesini kullandı.

"CENGİZ İNŞAAT'LA GÖRÜŞMEDİM"

Başkan Uzuner'in daha önceki açıklamasında Özelleştirme İdaresi Başkanlığında, Cengiz İnşaat'la arka odada pazarlıklar yaptığı yönünde iddiada bulunduğunu belirten Demir, "Ben Cengiz İnşaat'la Özelleştirme İdaresi Başkanlığında tek bir kez bir araya gelmedim. Mehmet Cengiz ile sadece ve sadece Ilgaz Tüneli açılışında kendisiyle sohbet ettik, o zaman biz oraya çok güzel bir liman yapacağız diye söz verdi. Ben kendisinden bazı ricalarda bulundum bir an önce yapılmasıyla alakalı. Bunun dışında orada benim görüşmemi ispatlayamazsa müfteridir" diye konuştu.

STK'LARA ELEŞTİRİ

MHP İl Başkanı H. İbrahim Maşalacı'ya bu süreci düzeltecekleri konusunda görüşme yaptıklarını anlatan Demir, "Ama sen benim kişilik haklarıma saldırdığın sürece ben seninle hayatta yan yana gelmem. Benim için Engin Uzuner meselesi bitmiştir. O işini yapsın, beni işimi yapacağım. Ben bu limanın yapılması için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.

Açıklamasında sivil toplum kuruluşlarına yönelik  eleştiride de bulunan Demir şöyle devam etti:

"Kastamonu'da  yatırım için, şunun için  bunun için gündemde olan sivil toplum örgütleri nerede. Ticaret Odası başkanları konuşmuş, öyle üsturuplu, üstü yüzeysel geçilmeyecek. Geleceksiniz buraya Belediye Başkanı ile konuşacaksınız, kardeşim nedir bu süreç. Bu süreç nasıl işledi, ne gitti, ne bitti, siz sesinizi böyle çıkartacaksınız. Kastamonu'nun gelişmesini istiyorsanız, büyümesini istiyorsanız buyurun Kastamonu'yu gelin büyütün, bu limandan geçiyor. Bu liman faaliyete geçmediği sürece Kastamonu bu kapasitenin üstünde çok az bir hareket eder. Göçü de geri çeviremezsiniz. Demiryolu da bu limana bağlı. Liman bitmezse demiryolunun buraya gelmesi mümkün değil. Bunu konuşmak bile doğru değil. Ne zaman liman burada harekete geçer o zaman biz demiryolunu çatır çatır alırız."

"SENİNLE UĞRAŞAN NAMERTTİR"

Başkan Uzuner'in "Benimle uğraşma" sözüne atıfta bulunan milletvekili Demir, "Seninle bireysel olarak, seni gelecekte siyasette yıpratmak için uğraşan milletvekili Murat Demir ise namerttir. Ben seninle gerçekten uğraşmak istesem ben bu vekilliği sadece bir dönem yaparım, bitiririm. Ama seninle de uğraşmış olurum. Benim derdim sen değilsin, benim derdim İnebolu Limanı. Bakın bu kadar açık konuşuyorum. Benim samimiyetime artık millet inansın. Benim derdim İnebolu Limanı bir an önce harekete geçsin. Sen de davalarından vazgeç. De ki gelin kardeşim şu işi hep birlikte oturalım halledelim. O zaman oturmaya varım, diğer vekil arkadaşlarımla birlikte, İnebolu'nun geleceği için" ifadelerini kullandı.

"1500 KİŞİLİK KOMANDO BİRLİĞİ VE ÖZEL HAREKAT EĞİTİM MERKEZİNİ GETİRİYORUZ"

Kastamonu Milletvekili olarak yaptığı çalışmalarla ilgili de bilgi veren Demir şöyle konuştu:

"Ben seninle uğraşmıyorum, Murat Demir nelerle uğraşıyor biliyor musun Başkan? Murat Demir Kastamonu'ya gelmekte olan 1500 kişilik komando birliği için uğraşıyor. Sürecin önemli bir kısmı bitti. Valiliğe yazısı yazıldı. Murat Demir, Kastamonu'ya Polis Özel Harekat Eğitim Merkezini getiriyor. Yüzde 80 bu işi halletti. Kadı Dağında yeri vereceğiz inşallah. Murat Demir, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesinde CNC torna üretecek Çin ortaklı firmayı getirdi, adamlar inşaatına yakın zamanda başlıyor.  Başkan, biz boş durmuyoruz. Murat Demir, İnebolu Limanını dikkate alarak Ruslarla görüşüyor. Murat Demir, Kastamonu'ya getirilecek 10 tane yatırımcı için görüşüyor. Murat Demir, Kastamonu'ya yapılacak Serbest Bölge için çalışıyor."

"KASTAMONU-İNEBOLU YOLU İÇİN BAKANIN KAPISINDA YATTIK"

Demir sözlerini şöyle sürdürdü: "Kastamonu'nun genelinin büyümesi için bu tesislerin bir an önce, özellikle sanayi kuruşlarının Kastamonu ve Seydiler bölgesinde harekete geçmesi için bu limana ihtiyaç var. Kastamonu-İnebolu yolu nasıl programa alındı. Üç tane vekil Kalkınma Bakanının kapısında yatarak, giderek aldırdı. İhalesi yapılması için yine 3 tane vekil devredeydi. Sen zannediyorsun ki vekiller boş duruyor. Karayollarının en büyük yatırımını Kastamonu aldı. Kendiliğinden mi oldu zannediyorsun. Murat Demir, şu anda özellikle Azdavay-Pınarbaşı bölgesinde, doğa turizmiyle alakalı belki dünyanın en muhteşem projesinin peşinde ve bunu yaptırıyor şu anda. Bakan Beyle konuştuk. Doğa turizmiyle alakalı dünyanın en büyük projesini yaptırıyoruz. Benim ufkum çok geniş Sayın Başkan. Benim bakış açım, pencerem çok geniş."

"ENGİN UZUNER FETÖ'CÜ DEMEDİM"

Başkan Uzuner'e FETÖ'cü demediğini dile getiren Milletvekili Demir, "Eğer Engin Uzuner FETÖ'cü diye bir lafımı bulsun koysun ortaya bugün milletvekilliğinden istifa ederim. Mustafa Ataş'ın bizim toplantı içinde yaptığımız konuşmada benim FETÖ'cü dediğimi ispat etsin bugün bu vekilliği bırakırım" ifadesini kullandı.



  |  Bu haber 8690 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125672

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111218

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130194

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116420

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign