İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
ABEŞ TEPE'YE BAYRAK YÜRÜYÜŞÜTarih 14 Temmuz 2017, 01:03 Editör: Editör

ABEŞ TEPE'YE BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Zafer Yolu Caddesi'nden Abeş Tepe'ye yapılan bayrak yürüyüşünde konuşan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, "15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

Kaymakam Atasoy, protokol üyeleri ve vatandaşlardan oluşan kortej, Abeş Tepe'deki direğe bayrak çekmek için Öğretmenevi önünden yürüyüşe başladı. Boyran Mahallesini takip ederek Abeş Tepe'ye ulaşan kortej saygı duruşunda bulundu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Bayrağı öperek gönder ipine takan Kaymakam Atasoy, törende coşkulu ve heyecanlı bir konuşma yaptı.

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde 250 vatandaşımızın şehit olduğunu, binlercesinin de yaralandığını ifade eden Kaymakam atasoy, "Biz bu hainlere ne desek az. Sözlerimiz kifayetsiz kalır ama şunu bilmeliler ki Türk'ün töresini hiçbir zaman hiçbir dönemde bozamamışlardır, bozamayacaklardır. Türk devleti çok güçlüdür, Türk milleti zor zamanlarda aynı bu zamanlarda olduğu gibi kenetlenmesini bilmiştir. Biz de mikro düzeyde ilçemizde bu zor zamanlarda kenetlenmesini bildik. Milli birliğin ruhuna uygun olarak iktidarıyla, muhalefetiyle çalışanıyla esnafıyla vatandaşıyla hep beraber sırt sırta verdik, omuz omuza verdik ve bu ülkemizi en müreffeh yere getirmek için çalışmaya söz verdik, and içtik. Allah hepimize o 250 tane şehidin içindeki iman gücünü versin" dedi.

Kaymakam Atasoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızan hain FETÖ terör örgütü mensuplarının yaptığı bu hainlik hiçbir zaman unutmayacağız, kimseye de yeni gelecek nesillerimizin de unutmasına fırsat vermeyeceğiz. Bu yüzden bu günleri hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde kutlamamız gerekiyor, unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Türk milleti ilelebet payidar kalacaktır. Türk devletini hiç kimse yıkamaz, yıkmaya da gücü yetmez. Bunu böyle bilsinler. Bunun hesabını şu anda soruyoruz. PKK terör örgütüne, DEAŞ terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne soruyoruz. Sormaya da devam edeceğiz."

Konuşmanın ardından Müftü Abdullah Bora tarafından dua okundu. Ardından dönüşe geçen kortejin yürüyüşü Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.



  |  Bu haber 6100 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU

İNEBOLULULAR İFTARDA BULUŞTU İstanbul'da ikamet eden İnebolulu hemşehrilerimiz, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR...

İNEBOLU'DA İSMİ UNUTULMAYAN HAFIZLAR... 25 Mart Pazartesi günü Canım Annemi, tam bir hafta sonra ise Kızkardeşimin eşini Ahirete uğurlamanın üzüntüsü içeri...

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK

TURİZM İÇİN, ÇEVRE İÇİN, KALKINMAK İÇİN HEYAMOLA DEDİK İnebolu'da turizm derneği vardı bir zamanlar!

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER

HARÇLIKLARINI GAZZE'YE GÖNDERDİLER İnebolu Müftülüğüne bağlı Ömer Kabadayı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’de yo...

NURLAR İÇİNDE UYU "CANIM ANNEM"...

NURLAR İÇİNDE UYU Duygularım karmakarışık...

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM!

KASTAMONU'YU TANIMAK İÇİN, TANITMAK LAZIM! Karadeniz'in dalgalı sularında ışığını arayan eski bir gemi.

"SAĞLIK DESTEK HATTI" KURULDU

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Sağlık Destek Hattı’ hizmete sunuluyor. Randevu konusunda yaşanan sıkıntı...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125626

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111182

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130146

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116378

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign