İnebolu Gündem Gazetesi
İNEBOLU KASTAMONU İLÇELER
KASTAMONU KAZANACAK...Tarih 29 Şubat 2024, 13:02 Editör: Editör

KASTAMONU KAZANACAK...

Salı günü akşam telefonum çaldı.

 Arayan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’tı.

“İzzet bey yarın akşam Kuzeykent’te Grand Moni’de proje tanıtım toplantımız var. Tüm basını davet ettik sizi de aramızda görmek isteriz.”

‘Töremiz ve dinimiz gereği davete icabet etmek sünettir.’ Diyerek  kalktım gittim Tahsin Beyin proje tanıtım toplantısına…

Grant Moni’nin en büyük salonu tıklım tıklım dolu. İğne atsanız yere düşmüyor. Basına ayrılan masalar bile partili ve partisiz Kastamonulular ile dolmuş vaziyette.

Proje tanıtım toplantısı belli ki profesyonel ekiplerce organize edilmiş.

Grant Moni’nin ana  girişinin hemen sağına  Tahsin Bey’in 5 yıllık görev süresince yaptığı projelerin büyük boy görselleri dizilmiş. Sağ tarafa ise yeni projelerin görselleri hazırlanmış ve davetlilerin beğenisine sunuluyor.

Tahsin Babaş’ın Meclis üye adayları  MHP’den yeni transfer edilen İsmail Hakkı Özcebeci  en başta olmak üzere girişte  tüm konukları ayakta karşılıyor.

Sahnenin hemen yanında basına ayrılan masalara kalabalıktan zorlukla ilerleyerek yerimize oturabildik.

Hemen solumuzda Tahsin Bey’in meclis üyeleri oturuyor. Tam karşımızda İsmail Hakkı Özcebeci ve arkadaşları. Onların yanında misafir kadınlar ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın oturduğu protokol yer alıyor.

Bakan beyin solunda İGM adaylığı tartışılan eski il başkanı Doğan Ünlü ve onun yanında yeniden İGM için aday gösterilmeyen Güray Parçal oturuyor.

Doğan Bey’in  ve Güray Bey’in moralinin bozuk olduğu yüz ve beden dillerinden okunuyor.

Ak Partililer tüm meclis üyelerine ve özelliklede İsmail Hakkı Özcebeci’ye büyük ilgi gösteriyor.

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan için yaptığı bestelerle ünlenen  Yağız Ozan’ın  tanıtımın hemen başında söylediği  selamlama ve tekerleme tüm salonu dolduranları coşturması dikkatlerden kaçmıyor.

Toplantıya katılan partililerin isimlerinin okunduğu sırada en çok alkışı  Tahsin Babaş’ın dışında Merkez İlçe Başkanı Av.Akif Güzel’in alması dikkat çekiyor.

-İlk konuşmacı olarak Ak Parti’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu geldi kürsüye. Protokoldeki konuklarını teker teker selamladıktan sonra “Tahsin Babaş’ın sonuna kadar arkasındayız ve bu seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz. Hemşehrimiz  Kastamonu’nun medarı iftiharı sayın bakanımızın da destekleriyle Kastamonu çok şey kazanacak.”

-Arkasından Ak Parti Milletvekili F.Serap Ekmekçi kürsüye geliyor ve özetle “ Buradan söz veriyoruz. Bu seçimi el birliğiyle kazanacağız. Partimizin Kastamonu’daki amiral gemisi hiç kuşkusuz Merkez İlçemizdir, tüm teşkilatımızla birlikte burada. Kazanacağız en ufak bir şüphemiz yoktur. Yaparsa Tahsin Başkan yapar, bunu biliyoruz”

-Daha sonra Tahsin Babaş,  proje tanıtımı ve sunumu için kürsüye davet edildiğinde salonda büyük bir alkış ve tezahürat kopuyor.

Tahsin Bey kendinden emin ve büyük bir öz güven ile koşarak sahneye çıkıyor ve Kastamonu’nun plakası olan 37’ye atıfta bulunarak 37 ana başlıkta ancak 156 projesinin olduğunu duyuruyor.

Projelerinin görsellerinin perdeye yansıtılarak yaptığı sunumda zaman zaman ‘büyük başkan’ sloganları ile sözü kesiliyor.

-Tahsin Bey “ Tüm projelerimizi işinin ehli olan teknik arkadaşlarımız tarafından hazırlandı. İnşallah halkımızın teveccühü ile seçimi kazandığımızda 5 yıllık sürede ilk 100 günde yapacaklarımız var. Kısa ,orta ve uzun vadede 5 yıla yaydığımız projelerimiz var. Bu projelerimizi buradan saymayacağım. Çünkü zamanımız yetmez. Elinizdeki kitapçıkta hepsi mevcut. İnternet sitelerimizde ve sosyal medya hesaplarımızdan hepsi önümüzdeki bir aylık süreçte halkımıza anlatılacak. Bu projelerimizi hayata geçirdiğimizde inanın sen,ben değil Kastamonu kazanacak…  Emeklilerimiz için, gençlerimiz için, engellilerimiz için , hepimiz birer hayvan severiz onlar bizim hayatımızın birer parçası onlar için ve Kastamonu’da yaşayan herkes için projelerimiz var. Allah bizi mahcup etmesin.”

Sunumun ardından Tahsin Babaş sahneden inerek belediyeyi yönetmeye talip olduğu A-Takımı’nın yanına koşarak gidip, meclis üyeleriyle teker teker tokalaşması dikkatlerden kaçmıyor.

Son olarak kürsüye  Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı geliyor. Bakan da özetle “ Aslında Tahsin Başkan söylenmesi gereken herşeyi anlattı. Bize düşen bu seçim sürecini kazasız, belasız bir şekilde atlatıp. Tahsin Başkan’ın bu 156 projesini gerçekleştirmesi için destek olmaktır. Cumhurbaşkanımız 25 yıl önce İstanbul’da gönül belediyeciliğini ispatladı, biz de  bugün boşuna söylemiyoruz. Belediyecilik işi gerçekten gönül işidir diye. Tahsin Başkan’ın inanmışlığını gözlerinden ve beden dilinden anlayabiliyoruz. Bize sunduğu kitapçıkta zaten bunu detaylı bir şekilde gördük. Tahsin Başkan bu 5 yıllık dinlenme sürecinde dersine iyi çalışmış.”

Salonu tıka basa dolduran kalabalık; Kastamonu başkanının yanında, Ak Gençlik Babaş’la, büyük başkan… gibi dövizler açıp ve de zaman zamanda sloganlar atması dikkatlerden kaçmadı.

Son olarak, MHP ve CHP’den de proje tanıtımı için davet alırsak tabi ki gideriz ve okurlarımıza oradaki havayı da aktarmaya çalışırız.

Günün özeti işte böyleydi.

Kalın sağlıcakla…

 

GÜNÜN SÖZÜ

“İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler ise vaz geçmediğinizde gelir…”



  |  Bu haber 890 defa okunmuştur.

Facebook  Twitter  Google  StubmleUpon 

İNEBOLU  KATEGORİSİNDEN HABERLER

İNEBOLU'DA ORKÖY KREDİSİYLE ORMAN KÖYLÜSÜNE TRAKTÖR VE EKİPMAN DESTEĞİ VERİLDİ

İNEBOLU'DA ORKÖY KREDİSİYLE ORMAN KÖYLÜSÜNE TRAKTÖR VE EKİPMAN DESTEĞİ VERİLDİ Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) köylüye desteği her geçen yıl artarak devam ediyor. OGM 2024 yılı ORKÖY Programı ka...

İNEBOLU TSM, ASM VE 112 ACİL SERVİS BİNASI İHALE EDİLDİ

İNEBOLU TSM, ASM VE 112 ACİL SERVİS BİNASI İHALE EDİLDİ İnebolu’da farklı yerlerde hizmetini sürdüren Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri ile112 Acil Servis ...

KAZANAN İNEBOLU OLUYOR!

KAZANAN İNEBOLU OLUYOR! İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar istiyor, arzuluyor, çalışıyor, çabalıyor ve kurumları harekete geçiriyor...

TURİZM KENTİ İNEBOLU

TURİZM KENTİ İNEBOLU Başlığı okuyan her bireyin aklından geçeni ya da neler söyleyeceğini kestirmek çok da zor olmasa gerek.

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK

İNEBOLU ORMAN İŞLETMESİ GİDİLMEDİK YER, BAKILMADIK ORMAN BIRAKMAYACAK Geçen yılı yatırım ve bakım çalışmalarında hedeflerinin üzerinde tamamlayan İnebolu Orman İşletmesi 2024 yılına da ...

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI

İNEBOLU'DA 100 BİN FİDE DAĞITILDI İnebolu’yu seracılığın merkezi haline getirmek için proje üstüne proje hazırlayan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Tarı...

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR?

YİRMİ ATLIK YEM BİR ATA VERİLİRSE NE OLUR? Hoca Efendi'yi, köyün birine vaaz vermesi için çağırırlar.

ANNESİZ İLK BAYRAM!

ANNESİZ İLK BAYRAM! Mübarek Ramazan ayını beraber karşıladık...

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

3'ÜNCÜ ENGİN UZUNER DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzun...

Basın İlan Kurumu


ANKET

Siteyi Nasıl Buldunuz?




Tüm Anketler

Tüm videolar

  HIRSIZLIK ANI KAMERAYA TAKILDI
 

HIRSIZLIK ANI KAMERA

İzlenme:125700

   
  Mustafa Gökhan Gülşen ile röportaj
 

Mustafa Gökhan Gülşe

İzlenme:111244

   
  İnebolu Pazarı
 

İnebolu Pazarı

İzlenme:130226

   
  İnebolu Tanıtım
 

İnebolu Tanıtım

İzlenme:116444

   

HAVA DURUMU

Yazar Girişi| Mail | Reklam ver

inebolugündem İnebolu Gündem Gazetesi
Tüm hakları saklıdır. Yayınlanan içerikler izinsiz kullanılamaz.
- Altyapı: MyDesign